Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Hoofdrol voor Christopher Walken in nieuwe BBC serie The Offenders

Christopher Walken gaat een van de hoofdrollen vervullen in een nieuwe serie van BBC en Amazon. Er wordt aan de serie gewerkt onder de naam The Offenders.

Het is de eerste hoofdrol voor Christopher Walken in een serie voor de Britse televisie. The Offenders wordt een zesdelige serie van Stephen Merchant en Elgin James. De opnames zijn net weer van start gegaan in het Verenigd Koninkrijk. Eerder dit jaar waren de opnames al begonnen, maar deze werden onderbroken door de corona maatregelen.

De serie volgt zeven vreemden, The Offenders, die afkomstig zijn uit verschillende lagen van de bevolking. Terwijl ze betrokken raken bij elkaars leven, raken ze ook betrokken bij een gevaarlijke criminele bende. Walken vervult de rol van Frank, een schurk die weer contact probeert te zoeken met zijn familie. Naast Walken zal Merchant ook een rol spelen in de nieuwe serie. Andere rollen zijn voor Rhianne Barreto (Hanna), Gamba Cole (Hanna), Darren Boyd (Killing Eve), Clare Perkins (EastEnders) and Eleanor Tomlinson (Poldark).


Christopher Walken
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
02x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Outlaws