The OA

7.3 / 10
55 min
Drama, Mysterie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
6
Bekijk stemmen

Geen derde seizoen voor The OA

Netflix heeft besloten om geen derde seizoen te gaan bestellen van Brit Marling’s serie The OA.

Het nieuws wordt vier en een halve maand nadat het tweede seizoen van start ging bij de streamingdienst naar buiten gebracht. Op 22 maart 2019 ging het tweede seizoen eindelijk van start. De fans waren die van de lange adem want ze hebben ongeveer twee en een half jaar moeten wachten op dit vervolg dat de boeken in zal gaan als het allerlaatste seizoen.

The OA van Marling en regisseur Zal Batmanglij ging op 16 december 2016 in première bij Netflix. Het verhaal begint bij Prairie Johnson als zij terugkomt naar het stadje waaruit ze jaren daarvoor verdween, is de hechte gemeenschap in shock als blijkt dat het voormalig blinde meisje haar zicht terug heeft. Sommigen schrijven het af als een prachtige wonder, anderen als een gevaarlijk mysterie, maar Prairie weigert te spreken tegen haar ouders of de FBI over wat er met haar is gebeurd in de zeven jaar dat zij vermist was.

Maar ondanks de goede kritieken, lees hier de recensies van de MijnSerie recensenten, is Netflix niet van plan om door te gaan met de mysterieuze dramaserie. “We zijn enorm trots op zestien betoverende hoofdstukken van The OA, en zijn Brit en Zal dankbaar dat ze hun stoutmoedige visie wilden delen en het wilden realiseren via hun geweldige kunstenaarschap,” zei Cindy Holland, vp van original content Netflix. “ We kijken er naar uit om nogmaals met hun te kunnen samenwerken in de toekomst, in deze of wellicht andere dimensies.”

Vorige aflevering
Chapter 8: Overview
02x08
Leuk?
0
6
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld: lege supermarkt-schappen, straten en pleinen. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe vul je je tijd? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.
Gisteren, 15:00
4
In de maand maart kwam de economie van Nederland tot een halt. De strijd aangaan met corona was nu het enige nieuws wat belangrijk was. Voorkomen dat mensen besmet raken en ziek worden.
Gisteren, 14:00
4
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van The New Pope. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 13:00
De populaire komedieserie De Luizenmoeder krijgt een film de opnames zijn gepland voor tweede helft 2020.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56