Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Er komt toch een tweede seizoen van The Night Manager

Na een stroom van geruchten komt er eindelijk een bevestiging, de BBC heeft The Night Manager vernieuwd met een tweede seizoen.

Het was een miniserie gebaseerd op het boek van John le Carré en na zes afleveringen was het boek verteld. Maar nu komt de BBC met een verrassing: The Night Manager krijgt een tweede seizoen, maar le Carré heeft slecht één boek geschreven, dat betekend dat de makers een nieuwe nachtmanager moeten bedenken. Het is ook niet bekend of Hiddleston en Laurie terug zullen keren. Hiddleston had in mei 2016 aangegeven dat hij zou overwegen om terug te keren als er een tweede seizoen gemaakt zou worden.

In het eerste seizoen van The Night Manager volgden we een voormalig Britse soldaat (Hiddelston) die moet navigeren door de schimmige uithoeken van Whitehall en Washington, waar een alliantie in werk is tussen de inlichtingendiensten en de geheime wapenhandel, wanneer hij infiltreert in de binnenste cirkel van een wapenhandelaar (Laurie). De serie was genomineerd met 31 Awards en won er twaalf, waaronder een Emmy en drie Golden Globes.

Regisseur Susanne Bier zegt het volgende over het tweede seizoen: “We willen allemaal graag een tweede seizoen maken, maar wat we beslist willen voorkomen is dat we het niveau van het eerste seizoen niet halen. Dat zou een slecht idee zijn.” Het eerste seizoen ging op 26 januari 2016 in première bij BBC One en op dit moment zendt de AVROTROS de serie uit op vrijdag om 20.30 uur op NPO1, waar het gemiddeld 1,1 miljoen kijkers trekt.

Kunnen ze ook zonder een boek van John le Carré een goede The Night Manager maken?


Tom Hiddleston
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
01x06
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (8)

avatar_Lange
08 maa 2017 14:51 -
Eerste seizoen was erg goed. Ben bang dat ze dit niet vast kunnen houden in het tweede seizoen. Ben wel benieuwd iig :)
Reageer
avatar_SeriePiraat
08 maa 2017 17:42 -
Nice!
Reageer
avatar_petra1
08 maa 2017 19:20 -
waarom niet? Lange....serie's te over die steeds beter werden....bijv bloodline=banshee/ray donovan- justified etc.
Reageer
avatar_tweemaalh
08 maa 2017 21:23
Het eerste seizoen is gebaseerd op een boek. Daarom dacht men dat het bij één seizoen zou blijven. Het tweede seizoen heeft geen basis, dus moeten de schrijvers creatief zijn, en dat kan twee kanten opgaan.
Reageer
avatar_sarlottje
08 maa 2017 20:08 -
Ik ben nog niet begonnen aan de serie, maar met welke andere serie kun je deze serie vergelijken?
Reageer
avatar_anonymous
08 maa 2017 21:51
Ik heb pas twee afleveringen gezien. Krijg af en toe een James Bond gevoel, maar dan net iets anders. Kan het niet echt uitleggen. Vind de serie wel erg goed
Reageer
avatar_sarlottje
09 maa 2017 12:27
James Bond, klinkt goed. Ga hem maar eens proberen ;)
Reageer
avatar_anonymous
08 maa 2017 21:50 -
Ik ben hem nu aan het volgen bij NPO1. Vind hem erg goed.
Reageer
The Night Manager