Leuk?
7
1
Bekijk stemmen

The Night Agent hard op weg om in Netflix' populairste Engelstalige series aller tijden-lijst te komen

De succesvolle nieuwe Netflix-serie The Night Agent is hard op weg om een van zijn populairste Engelstalige series aller tijden te worden.

In zijn tweede week op de dienst verzamelde de actiethriller nog eens 216,4 miljoen bekeken uren tussen 27 maart en 2 april, waarmee het met gemak de wekelijkse Top 10 overnam. Niet alleen is het kijkersaantal in de tweede week aanzienlijk gestegen, het heeft zich ook gepositioneerd om waarschijnlijk gekroond te worden tot een van Netflix' meest bekeken series aller tijden.

The Night Agent

Sinds de release heeft The Night Agent 385 miljoen kijkuren gemaakt, waardoor het ongeveer 120 miljoen kijkuren verwijderd is van de Top 10 TV lijst Aller Tijden. Momenteel wordt de 10e plek ingenomen door het tweede seizoen van Ginny & Georgia met iets meer dan een half miljard kijkuren.

Vorige week had The Night Agent de op twee na beste kijkcijferweek van een eerste seizoen voor elke Netflix Original, toen het meer dan 160 miljoen kijkuren klokte in de eerste dagen op Netflix. Alleen Wednesday en Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story moest The Night Agent voor zich laten. In dit tempo zal de serie met Gabriel Basso in de hoofdrol mogelijk in de top 5 van Netflix-series aller tijden belanden tegen de tijd dat de 28-daagse meetperiode voorbij is.

Love Is Blind

Het vierde seizoen van Love Is Blind (foto) stond vorige week op nummer 2 in de lijst met 47,6 miljoen bekeken uren. Op 31 maart werden drie extra afleveringen van het seizoen uitgebracht, waardoor de reality-datingshow zijn kijkcijfers bijna verdubbelde ten opzichte van de week ervoor.

Het tweede seizoen van Shadow and Bone zakte naar de derde plaats met 27 miljoen kijkuren, ongeveer de helft van wat het in zijn eerste twee weken op de dienst had. Nieuwkomers op de lijst waren Unseen, Emergency: NYC, Wellmania en Unstable. Seizoen drie van Outer Banks, Wednesday and You seizoen vier stonden ook weer op de lijst.
Video on youtube
Vorige aflevering
Fathers
Fathers
01x10
Leuk?
7
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Night Agent