Leuk?
10
0
Bekijk stemmen

The Night Agent is door Netflix vernieuwt met een tweede seizoen

Het goede nieuws voor The Night Agent volgt elkaar in rap tempo op. Nadat Netflix het record openingsweekend qua kijkers heeft onthuld kondigt het nu een tweede seizoen aan voor de succes-serie.

Tegenwoordig is het snel vernieuwen van series zeer schaars te noemen en worden wij als kijker eerder voorzien van nieuws over welke serie nu weer is gecanceld. Gelukkig blijft dit noodlot voor The Night Agent bespaard. De serie is ongebruikelijk snel vernieuwd voor een tweede seizoen.

Het tiendelige drama, gecreëerd en geleid door Shawn Ryan (S.W.A.T. (2017), The Shield), heeft Gabriel Basso (The Big C.) als Peter Sutherland, een FBI-agent van laag niveau die in de kelder van het Witte Huis werkt en een noodlijn voor Amerikaanse spionnen bemand die nooit overgaat. Dan komt er een telefoontje binnen van een doodsbange burger, Rose Larkin (Luciane Buchanan, Filthy Rich (US)). Peter moet Rose beschermen en met haar samenwerken om een snelle en gevaarlijke samenzwering bloot te leggen die uiteindelijk helemaal naar het Oval Office leidt en het land bedreigt.

The Night Agent

"De afgelopen week is een wervelwind geweest omdat we eindelijk The Night Agent met de wereld hebben kunnen delen", aldus bedenker, uitvoerend producent en showrunner Shawn Ryan. "Om de enthousiaste reacties op onze show te zien is een groot compliment en een eer voor onze cast, onze schrijvers, onze regisseurs, onze crew en onze partners bij Sony Pictures Television en Netflix. We kunnen niet trotser of meer enthousiast zijn om aan het tweede seizoen te beginnen en de verdere avonturen van The Night Agent te delen met onze nieuwe fans."

Shawn Ryan gaf eerder in een interview aan dat deze serie een duidelijk begin, midden en einde zal hebben. Eventuele toekomstige seizoenen zouden wellicht een paar terugkerende personages krijgen, maar dit zal voor de meeste personages niet gelden. Volgens hem zou dit de serie verfrissend moeten houden. Wanneer het tweede seizoen van The Night Agent te zien zal zijn op Netflix is nog niet bekend.
Video on youtube
Vorige aflevering
Fathers
Fathers
01x10
Leuk?
10
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_matseat
07 Mei 2023 14:03 -
top serie
Reageer
The Night Agent