Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor Netflix-serie The Night Agent

Netflix heeft een premièredatum vastgesteld voor de actiethriller The Night Agent en een reeks eerste beelden vrijgegeven.

Het tiendelige drama, gecreëerd en geleid door Shawn Ryan (S.W.A.T. (2017), The Shield), heeft Gabriel Basso (The Big C.) als Peter Sutherland, een FBI-agent van laag niveau die in de kelder van het Witte Huis werkt en een noodlijn voor Amerikaanse spionnen bemand die nooit overgaat. Dan komt er een telefoontje binnen van een doodsbange burger, Rose Larkin (Luciane Buchanan, Filthy Rich (US)). Peter moet Rose beschermen en met haar samenwerken om een snelle en gevaarlijke samenzwering bloot te leggen die uiteindelijk helemaal naar het Oval Office leidt en het land bedreigt.

Hong Chau (Homecoming), Sarah Desjardins (Impulse), Fola Evans-Akingbola (Siren (2018)), Eve Harlow (The 100), Enrique Murciano (Without a Trace), Phoenix Raei (Clickbait) en DB Woodside (Lucifer) spelen ook een hoofdrol in de serie van Sony Pictures Television Studios, gebaseerd op de roman van Matthew Quirk. Vanaf donderdag 23 maart is de serie te streamen.

Toen Ryan eind 2020 aankondigde dat hij de serie ging verfilmen, besprak hij enkele van de favoriete boeken die hij dat jaar had gelezen. Hij noemde The Night Agent in de categorie "Boeken die heb gelezen, besloten heb aan te passen voor televisie en misschien al klaar ben met het schrijven van de pilotaflevering". Netflix bestelde The Night Agent zeven maanden later als volledige serie.

Samen met Ryan zijn de uitvoerders Seth Gordon, Marney Hochman, Julia Gunn, James Vanderbilt, William Sherak, Paul Neinstein, Nicole Tossou en David Beaubaire.

Hieronder kun je vast wat eerste beelden van The Night Agent bekijken. Helemaal onderaan vindt je een teaser trailer.

The Night Agent

The Night Agent

The Night Agent

The Night Agent
Video on youtube
Vorige aflevering
Fathers
Fathers
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Night Agent