Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Apple TV+ geeft premièredatum vrij voor Dior/Chanel dramaserie The New Look

Apple TV+ heeft enkele van de eerste beelden vrijgegeven van The New Look, een drama over mode-iconen Christian Dior en Coco Chanel.

Geïnspireerd door ware gebeurtenissen en exclusief gefilmd in Parijs, volgt The New Look modeontwerpers Christian Dior, Coco Chanel en hun tijdgenoten terwijl ze de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog doorstaan en de moderne mode lanceren.

The New Look heeft Emmy-winnaar Ben Mendelsohn (Secret Invasion) en Oscar-winnares Juliette Binoche (The Staircase) in de hoofdrollen. De overige castleden bestaan uit Maisie Williams (Game of Thrones) als Catherine Dior, John Malkovich (Space Force) als Lucien Lelong, Emily Mortimer (The Newsroom) als Elsa Lombardi en Claes Bang (Bad Sisters) als Spatz.

14334 The New Look foto 1

De langverwachte serie van Todd A. Kessler debuteert wereldwijd met de eerste drie afleveringen op woensdag 14 februari op Apple TV+, gevolgd door elke woensdag een aflevering tot en met 3 april.

The New Look speelt zich af tegen de nazi-bezetting van Parijs tijdens de Tweede Wereldoorlog en richt zich op het moment in de twintigste eeuw toen de Franse stad de wereld weer tot leven bracht door haar mode-icoon Christian Dior. Terwijl Dior oprijst met zijn baanbrekende, iconische stempel van schoonheid en invloed, komt Chanels heerschappij als 's werelds beroemdste modeontwerper in gevaar.

De verweven saga volgt de verrassende verhalen van Dior's tijdgenoten en rivalen van Chanel tot Pierre Balmain, Cristóbal Balenciaga en meer en, biedt een prachtig kijkje in het atelier, de ontwerpen en kleding gemaakt door Christian Dior door middel van samenwerking met het Huis van Dior.

De meeslepende en eigentijdse soundtrack voor de serie is geproduceerd door Grammy Award-winnaar Jack Antonoff en bevat covers van populaire nummers uit het begin tot midden van de twintigste eeuw, uitgevoerd door artiesten als Bleachers, Florence Welch, Lana Del Rey, Matty Healy van The 1975, Beabadoobee, Nick Cave en Perfume Genius.

The New Look wordt geproduceerd door Apple Studios en DB-AK Productions en is geschreven, geproduceerd en geregisseerd door Kessler. Lorenzo di Bonaventura en Mark Baker zijn ook de uitvoerende producenten.

Hieronder kun je enkele first-look foto's bekijken voor The New Look.

14334 The New Look foto 2

14334 The New Look foto 3

14334 The New Look foto 4

14334 The New look foto 5

14334 The New Look foto 6

14334 The New Look foto 7

14334 The New Look foto 8

14334 The New Look foto 9
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Futsudo
20 nov 2023 14:02 -
Dit is interessant en gaan we zeker kijken.
Reageer
avatar_Sproet2jes
20 nov 2023 14:34 - 20 nov 2023 15:51
Met John Malkovich.! Ga het beslist proberen, en natuurlijk vanwege de mode uit die tijd, prachtige kleding.
Reageer

Laatste nieuws

The New Look