The Nevers

-
0 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Veel bekende acteurs in HBO-serie The Nevers

HBO heeft al in 2018 besloten de serie The Nevers te laten maken, een project van Joss Whedon, die bekend is van The Avengers en Buffy the Vampire Slayer.

Whedon is de schrijver, regisseur, uitvoerend producent en showrunner van The Nevers. Het is een sciencefiction-dramaserie over een bende Victoriaanse vrouwen. Zij hebben ongewone vaardigheden, meedogenloze vijanden en willen de wereld veranderen.

De acteurs Olivia Williams, James Norton, Tom Riley en Ann Skelly krijgen een rol in de HBO-serie naast hoofdrolspeelster Laura Donnelly (Outlander). Donnelly speelt Amalia True, beschreven als de meest roekeloze, impulsieve, emotioneel beschadigde held van haar tijd. Ze is een bedreiging voor de Victoriaanse samenleving. Ze zou zelfs in staat zijn een moord te plegen voor een drankje.

Olivia Williams (Friends) speelt Lavinia Bidlow. Ze financiert het weeshuis waar Amalia True en andere familieleden van haar wonen. Ze is streng en ouderwets, maar ook eigenzinnig en slim.


James Norton

James Norton (Happy Valley) heeft de rol van Hugo Swann, een bisexuele chique jongen. Hij runt een geheime club en is betrokken bij chantage.

Tom Riley (Da Vinci Demons) speelt Augustus ‘Augie’ Bidlow, de jongere broer van Lavinia en de beste vriend van Hugo. Hij voelt zich steeds meer aangetrokken tot hen.

Ann Skelly (Death And Nightingales) heeft de rol van Penance Adair, Amalia's dierbaarste vriendin en een van de eerste vrouwen die zich bij haar aansloot. Ze is geniaal en creatief, is zelf nogal gesteld op haar kracht en heeft een stevig gevoel voor moraliteit.

"We zijn al lang fans van de ongelooflijk getalenteerde en productieve Joss Whedon en we kunnen geen beter project bedenken dan The Nevers om hem te verwelkomen in de HBO-familie", aldus HBO president programming Casey Bloys. "We kijken ernaar uit om de vreemde, veelzijdige personages van The Nevers te ontmoeten, hun verhalen te leren, ze in actie te zien en te delen met onze kijkers.”

HBO heeft nog geen lanceerdatum voor de serie gemeld.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amazon bewerkt het award winnende toneelstuk Things I Know to Be True van Andrew Bovell tot serie, Nicole Kidman gaat de hoofdrol vervullen in de nieuwe serie.
Vandaag, 13:00
Het is bekend gemaakt welke twee actrices en welke twee acteurs de hoofdrollen gaan vervullen in de nieuwste en vierde Netflix-serie van Harlan Coben.
Vandaag, 12:00
In november 2020 staan er nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Vandaag, 11:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Advokaten. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Peacock heeft de Amerikaanse sciencefictionserie Brave New World (2020) na het eerste seizoen gecanceld. De serie wordt eventueel doorverkocht.
Gisteren, 14:00
Netflix heeft de trailer van het vierde seizoen van The Crown uitgebracht, met Gillian Anderson als premier Margaret Thatcher en Emma Corrin als princes Diana.
Gisteren, 13:00