The Nest

7.1 / 10
60 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Castingnieuws en trailer voor The Nest van Nicole Taylor

Onder andere Martin Compston (Line of Duty) en Sophie Rundle (Peaky Blinders) zijn te zien in The Nest, de nieuwe thriller op BBC.

Dan (Compston) en Emily (Rundle) leiden een gelukkig leven net buiten Glasgow. De twee willen dolgraag een kindje, maar het lukt hen niet om zwanger te worden. Ze ontmoeten toevallig de achttien jarige Kayla (Mirren Mack, Sex Education), zij blijkt bereid te zijn om een kind voor het stel te dragen. Naar mate de serie vordert vraag je je af of de ontmoeting tussen Kayla en het stel echt wel zo toevallig was.The Nest werd bedacht en geschreven door Nicole Taylor (Three Girls). Onder andere Shirley Henderson (Happy Valley), Katie Leung (Strangers), David Hayman (Hatton Garden), Fiona Bell (Shetland), James Harkness (The Victim) en Bailey Patrick (London Kills) spelen ook een rol in de serie. Het is nog niet bekend vanaf wanneer de nieuwe serie te zien is.
Vorige aflevering
Episode 5
Episode 5
01x05
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DAVE2804
04 mrt 2020 13:52 -
Klinkt interessant.
Reageer

Laatste nieuws

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst met daarin de beste series over hulpdiensten.
Gisteren, 16:00
1
Het derde en laatste seizoen van de Duitse mysterieuze dramaserie Dark gaat eind juni in première op Netflix.
Gisteren, 10:00
1
Het negende seizoen van de Britse detectiveserie Vera verschijnt in juni op NPO1 en bij NPO start. Alle tien seizoenen zijn al te zien bij NPO Plus.
Gisteren, 09:00
In september 2019 ging de speelfilm van de populaire historische dramaserie in première. De filmliefhebbers konden toen al zien hoe het afliep met de familie Crawley en de andere inwoners van Downton Abbey.
dinsdag, 14:00
Netflix gaat het abonnementsbestand opschonen. Inactieve accounts worden namelijk verwijderd, zo heeft Netflix bekendgemaakt.
dinsdag, 13:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse medische detectiveserie Body of Proof van de zender ABC verschijnen volgende maand bij Videoland.
dinsdag, 12:00