The Neighborhood

4.9 / 10
20 min
Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Neighborhood vernieuwd met zesde seizoen

The Neighborhood komt terug voor een zesde seizoen. CBS heeft vandaag aangekondigd dat de comedyserie terugkomt voor het seizoen 2023-2024.

De verlenging komt te midden van een sterk vijfde seizoen voor de comedyserie, met Cedric the Entertainer in de hoofdrol en als uitvoerend producent. The Neighborhood heeft momenteel een gemiddelde van 6,13 miljoen kijkers die lineair kijken en groeit naar meer dan 7,3 miljoen kijkers met live + 35 dagen kijken over lineaire en streaming.

Dit seizoen staat The Neighborhood op de derde plaats van comedyseries op Paramount+ op basis van het totale aantal bekeken minuten met een stijging van +60% bij het streamen van volledige afleveringen op jaarbasis (Paramount+ en CBS TVE).

The Neighborhood

"The Neighborhood is een hit geworden door niet alleen te lachen, maar ook door verhalen te vertellen met een culturele impact", aldus Amy Reisenbach, president van CBS Entertainment. "Van gentrificatie tot Black Lives Matter, tot verslaving en zwangerschapsverlies, de ongelooflijke schrijvers en deze geweldige cast verleggen grenzen en vermaken ons eindeloos. Nu ze deze week hun 100e aflevering filmen, geregisseerd door Cedric the Entertainer, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we deze uitstekende serie terug verwelkomen voor een zesde seizoen."

Naast Cedric the Entertainer spelen Max Greenfield, Beth Behrs, Tichina Arnold, Sheaun McKinney, Marcel Spears en Hank Greenspan in The Neighborhood. Uitvoerende producenten zijn Bill Martin, Mike Schiff, Aaron Kaplan, Wendi Trilling, Cedric the Entertainer en Eric Rhone. De serie wordt geproduceerd door CBS Studios.
Video on youtube
Vorige aflevering
Welcome to the Cornhole
Welcome to the Cornhole
05x11
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Neighborhood