Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Mysterious Benedict Society gecanceld door Disney+

The Mysterious Benedict Society is opgeheven: Disney+ heeft de verfilming van de boekenserie na slechts twee seizoenen geannuleerd.

Het nieuws werd bevestigd door medebedenker Phil Hay op Twitter. "Beste vrienden - seizoen twee zal het einde betekenen van de reis van The Mysterious Benedict Society op Disney+," schreef hij. "We houden van iedereen die geholpen heeft om deze echt speciale en inderdaad levensbevestigende ervaring mogelijk te maken. Geen spijt - zo trots op wat we hebben gemaakt!



In een tweede tweet vervolgde hij: "Zo dankbaar voor ieder van jullie die een plek voor onze serie in jullie huis en hart heeft gemaakt... Jullie hebben het geweldig gemaakt en we hebben van elke minuut genoten. Het mooie van streaming is dat de serie leeft op Disney+ en dat je hem kunt vinden wanneer je maar wilt. Spoiler alert voor hoe het verhaal eindigt: De kinderen blijven voor altijd vrienden."

The Mysterious Benedict Society

Ook ster Tony Hale, die de leider van het genootschap speelde, Mr. Nicholas Benedict, ging naar sociale media om te reageren op het einde van de serie. "Moeilijk om afscheid te nemen van de #MysteriousBenedictSociety, maar zo ONGELOOFLIJK dankbaar aan @disneyplus om ons twee seizoenen van dit prachtige verhaal geschreven door Trenton Stewart toe te staan," schreef hij op Instagram. "Met dank aan alle uitmuntende schrijvers, producenten, crew en cast...prachtig verhaal, nog meer prachtige mensen."
Video on youtube
Vorige aflevering
A Two-Way Street
A Two-Way Street
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_tweemaalh
30 jan 2023 12:13 -
Wat jammer. Ik vond het een erg leuke serie, en er had zeker nog wel meer in gezeten.
Reageer
The Mysterious Benedict Society