Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Muppets krijgt een (bijna) volledig seizoen

ABC weet nog niet helemaal wat een volledig seizoen is. Quantico kreeg een (bijna) volledig seizoen van negentien afleveringen en The Muppets hebben een (bijna) volledig seizoen gekregen van zestien afleveringen. Dat houdt in dat The Muppets drie extra afleveringen heeft gekregen. ABC heeft dus vertrouwen in The Muppets.

Op dit moment is The Muppets de best bekeken nieuwe dinsdagavond komedieserie onder kijkers tussen de 18-49 jaar. De komedie, over de iets meer volwassene Muppets en Miss Piggy en Kermit die hun relatie hebben verbroken, heeft ABC een boost gegeven van 69 procent op dit tijdstip. 7,6 miljoen kijkers gemiddeld is dus reden genoeg om Up Late with Miss Piggy, de talkshow waar The Muppets nu om draait te verlengen.

The Muppets is de derde nieuwe serie die ABC extra afleveringen heeft gegeven. Quantico en Dr. Ken gingen The Muppets al voor. Code Black en Crazy Ex-Girlfriend hebben wel al een extra bestelling gekregen van scripts maar die zijn nog niet in afleveringen omgezet. Op 3 november 2015 zal de zesde aflevering van The Muppets worden uitgezonden.

Dr. Teeth and the Electric Mayhem
Vorige aflevering
Because…Love
Because…Love
01x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Muppets