Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Castingnieuws derde seizoen The Morning Show

Apple TV+'s The Morning Show breidt zijn vaste cast voor het derde seizoen uit met Clive Standen, Alano Miller en Lindsay Duncan.

Het drietal voegt zich bij de al eerder aangekondigde nieuwe vaste castleden Nicole Beharie (Sleepy Hollow), Jon Hamm (Mad Men), Tig Notaro (Star Trek: Discovery), Stephen Fry (The Dropout) en Natalie Morales (Santa Clarita Diet), evenals Julianna Margulies, die haar rol uit het tweede seizoen opnieuw op zich neemt.

The Morning Show, met Jennifer Aniston en Reese Witherspoon als hoofdrolspelers en uitvoerend producenten, volgt het professionele en persoonlijke leven van werknemers van mediaconglomeraat UBA, met de nadruk op de groep die de ochtendshow van het netwerk samenstelt. In het tweede seizoen komt het team uit de wrakstukken van de acties van presentatoren Alex (Aniston) en Bradley (Witherspoon), naar een nieuwe UBA en een wereld in beweging, waar identiteit alles is en de kloof tussen wie we ons voordoen en wie we werkelijk zijn in het spel komt.



Standen (foto) speelt Andre Ford, een stoere, onstuimige fotojournalist die de oorlog in Oekraïne verslaat. Miller zal Marcus Hunter spelen, een succesvolle sportagent die zijn vrouw Chris (Beharie) helpt met de bedrijfspolitiek van UBA. Duncan speelt Martha Ellison, een politiek strateeg met een lange geschiedenis die teruggaat tot de jaren zeventig en tachtig. Ze is ook de moeder van Cory Ellison (Billy Crudup).

Het derde seizoen van de serie, geproduceerd door Media Res, is momenteel in productie. Naast Aniston en Witherspoon bestond de cast van het tweede seizoen uit Billy Crudup, Mark Duplass, Nestor Carbonell, Karen Pittman, Bel Powley, Desean Terry, Janina Gavankar, Tom Irwin en Marcia Gay Harden.

Charlotte Stoudt is uitvoerend producent van het derde seizoen en showrunner onder een meerjarige algemene overeenkomst met Apple TV+. Uitvoerend producenten zijn Michael Ellenberg via Media Res, Aniston en Kristin Hahn via Echo Films, en Witherspoon en Lauren Neustadter via Hello Sunshine. Mimi Leder is uitvoerend producent en regisseur.



Alano Miller (foto) was onlangs te zien in Dexter: New Blood en speelde ook in Ava DuVernay's Cherish the Day en in Underground. Clive Standen is bekend voor zijn hoofdrol als Bryan Mills in NBC's Taken (2017) en voor zijn rol als Rollo in Vikings. Hij speelde onlangs een rol in de nieuwe dramaserie Obliterated van Cobra Kai-makers Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg en Josh Heald, dat in 2023 uitkomt. Lindsay Duncan is bekend van haar werk aan de televisieseries A Discovery of Witches en About Time (2018).
Video on youtube
Vorige aflevering
The Overview Effect
The Overview Effect
03x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Morning Show