The Morning Show

8.1 / 10
59 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Een derde seizoen voor The Morning Show

Het persoonlijke en professionele leven van Alex en Bradley blijft ingewikkeld. The Morning Show is vernieuwd voor een derde seizoen door Apple TV+.

Hieronder de pers aankondiging van de vernieuwing van het derde seizoen:

Wereldwijde hitserie The Morning Show, met in de hoofdrol en uitvoerend geproduceerd door Jennifer Aniston en Reese Witherspoon, is vernieuwd met een derde seizoen.

Apple TV+ heeft een meerjarige deal gesloten met WGA Award-winnaar Charlotte Stoudt die als showrunner deelneemt aan het derde seizoen van Emmy, SAG en Critics Choice Award-winnende serie.

Na de seizoensfinale van het tweede seizoen van The Morning Show, heeft Apple TV+ vandaag aangekondigd dat de wereldwijde hit, Emmy, SAG en Critics Choice Award-winnende serie is vernieuwd met een derde seizoen.

"Het was opwindend om te zien hoe The Morning Show de afgelopen twee seizoenen steeds sterker werd, waarbij actuele verhaallijnen werden onderzocht die resoneren met het publiek over de hele wereld, terwijl ze ook ongelooflijk verslavend en vermakelijk waren", zegt Matt Cherniss, hoofd van de programmering. voor Apple TV+. "We zijn verheugd om te zien waar Charlotte deze buitengewone personages mee naartoe neemt in seizoen drie en om de magie te zien die Jennifer, Reese en onze ontzagwekkende cast blijven brengen in de boeiende wereld van ochtendtelevisie."

"Ik ben verheugd om de krachten te bundelen met Apple TV+ en The Morning Show", aldus Stoudt. “De cast, geleid door de fenomenale Jennifer Aniston en Reese Witherspoon, is echt een droom die uitkomt. Kerry, Mimi en Michael, en de teams van Media Res, Hello Sunshine en Echo Films, hebben een onweerstaanbare wereld gecreëerd die even heerlijk als provocerend is.”

Het volledige eerste en tweede seizoen van The Morning Show worden nu wereldwijd gestreamd op Apple TV+.

In het eerste seizoen verdiende Crudup's optreden als Corey Ellison een Emmy-overwinning in de categorie mannelijke bijrol in een dramaserie, naast een Critics Choice Award. Aniston's krachtige optreden als Alex Levy, verdiende een SAG Award voor Opmerkelijke Prestaties door een Vrouwelijke Acteur in een Dramaserie. De serie ontving ook nominaties van de Television Critics Association voor Outstanding New Program en een TV Choice Award voor Best New Drama.

Vorige aflevering
Fever
Fever
02x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Morning Show