The Miracle (2018)

7.9 / 10
50 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2018 - 2018 
NetwerkSky Atlantic (IT)
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min20182018 (Beëindigd)
Genres:Miniserie
The Miracle (2018)/Il miracolo is een Italiaanse miniserie van de zender Sky Atlantic (IT). De serie ging in première op 8 mei 2018.

Italië in de nabije toekomst. Een referendum over de uitstap uit de EU staat voor de deur. De "Italexit' en de terugkeer van de lire zijn niet denkbeeldig. De progressieve premier Fabrizio Pietromarchi ziet dat met lede ogen gebeuren. Net op dat moment wordt hij gealarmeerd door het hoofd van de carabinieri, generaal Giacomo Votta. Tijdens een inval bij maffiabaas Molocco is er namelijk een Mariabeeldje gevonden dat onophoudelijk menselijk bloed weent.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Miracle (2018).

Nieuws (4)

Stranger Things, Ransom, Legion, Good Witch, Suits en The Affair. Maar ook ABC’s herfstschema, nieuwe series, gecancelde series en een vacature. Het is maar een kleine greep uit al het nieuws dat in week 27 uitkwam.
8 jul 2019
FOX en FX brachten hun herfstschema uit deze week, nieuws over Scream, Zoo en Smeris. Ook Game of Thrones, Undercover en When They See Us waren in het nieuws, maar de maandelijkse datums en nieuwe series overzichten zijn ook hier te vinden.
1 jul 2019
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van The Miracle (2018). We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
25 jun 2019

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Fringe
1 stem