Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

The Midnight Club gecanceld door Netflix

Het is voorbij voor The Midnight Club op Netflix, want de young adult-serie is na één seizoen geannuleerd.

De annulering komt vrijwel direct na het nieuws dat producenten Mike Flanagan en Trevor Macy Netflix verlaten voor een deal met Amazon Studios. Hun Intrepid Pictures had sinds 2019 een Netflix-deal.

Het verhaal, dat is aangepast aan een boek van Christopher Pike, onderzocht terminaal zieke tieners die in het Brightcliffe Hospice wonen, een spookachtig landhuis met zijn eigen geheimen.

The Midnight Club

Het eerste seizoen van tien afleveringen draait om een groep van vijf jonge mannen en vrouwen die elkaar om middernacht ontmoeten en verhalen vertellen over intriges en horror. Op een nacht sluiten ze een pact dat de eerste van hen die sterft alles in het werk zou stellen om vanuit het graf contact op te nemen met de anderen.

Flanagan en Leah Fong co-creëerden de serie en produceerden samen met Intrepid's Macy, samen met Julia Bicknell en Pike. De serie ging 7 oktober van start en Flanagan regisseerde de eerste twee afleveringen.
Video on youtube
Vorige aflevering
Midnight
Midnight
01x10
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Spheric
04 dec 2022 09:51 -
Zit net aan aflevering 8. Is een gemiddelde serie maar mocht voor mijn part wel doorgaan (al weet ik het einde nog niet)
Reageer
avatar_Inter
04 dec 2022 11:27 -
Zonde... Goeie serie.
Reageer
The Midnight Club