The Man Who Fell to Earth

7.4 / 10
60 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

The Man Who Fell to Earth heeft hoofdrolspeler

Paramount+ heeft een hoofdrolspeler gevonden voor de nieuwe serie The Man Who Fell to Earth.

Chiwetel Ejiofor (The Shadow Line) gaat de rol spelen van de man die naar de aarde viel. De serie is gebaseerd op de roman van Walter Tevis en de film met David Bowie in de hoofdrol. Het verhaal gaat over een alien die naar aarde komt. In augustus 2019 werd er al aangekondigd dat de serie er gaat komen, nu anderhalf jaar later weten we iets meer.


David Bowie (1976)

Paramount+ onthulde meer over de komende serie in een persbericht:

Paramount+, de langverwachte streamingdienst van ViacomCBS, heeft aangekondigd dat Chiwetel Ejiofor de hoofdrol zal spelen in de Paramount+ Original-serie The Man Who Fell to Earth, gebaseerd op de roman van Walter Tevis met dezelfde naam en de iconische film met in de hoofdrol David Bowie. De man die naar de aarde viel zal een nieuw buitenaards personage volgen dat op aarde arriveert op een keerpunt in de menselijke evolutie en zijn eigen verleden onder ogen moet zien om onze toekomst te bepalen.

"De podium- en filmcarrière van Chiwetel Ejiofor zijn verbluffend in moed, toewijding en kwaliteit", aldus Alex Kurtzman en Jenny Lumet, co-showrunners en uitvoerende producenten. 'Hij is alles wat we ons kunnen voorstellen en een miljoen dingen die we niet kunnen. We kunnen niet meer opgewonden zijn."


Chiwetel Ejiofor

Acteur, schrijver en regisseur Chiwetel Ejiofor staat bekend om zijn vertolking van Solomon Northup in 12 Years a Slave, waarvoor hij Academy Award- en Golden Globe Award-nominaties ontving, samen met de BAFTA Award voor Beste Acteur. Alex Kurtzman en Jenny Lumet zullen samen met uitvoerend producent John Hlavin schrijven en produceren en als co-showrunners dienen. Kurtzman zal ook regisseren. Rola Bauer, Tim Halkin, Sarah Timberman, Carl Beverly en Heather Kadin zullen ook optreden als uitvoerende producenten, en Aaron Baiers zal dienen als co-uitvoerend producent.

Een premièredatum voor The Man Who Fell to Earth is nog niet bekendgemaakt.
Vorige aflevering
The Man Who Sold The World
The Man Who Sold The World
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Man Who Fell to Earth