The Magicians

7.5 / 10
42 min
Drama, Mysterie, Fantasy, Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het vierde seizoen van The Magicians

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van The Magicians. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

The Magicians
The Magicians, gebaseerd op de bestsellers van Lev Grossman, draait om een groep vrienden die ontdekken dat ze magische krachten hebben. Samen moeten zij de wereld beschermen tegen kwaadaardige wezens. Na het begin van de epische zoektocht naar de zeven sleutels, hebben de Magicians wellicht de magie hersteld, maar tegen welke prijs? Nu hun geheugen is gewist en ze nieuwe identiteiten hebben aangenomen, zijn ze kwetsbaarder dan ooit. Uit Castle Blackspire is Het Monster ontsnapt: onsterfelijk, machtig en neemt de vorm aan van Eliot.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Acteurs: Jason Ralph, Stella Maeve en Hale Appleman
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 11 september 2019
Consumentenadviesprijs: € 29,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het vierde seizoen van The Magicians:


Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Quentin Coldwater heeft een favorieten boekenreeks in The Magicians. Hoe heet die boekenreeks?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
No Better to Be Safe Than Sorry
04x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het derde seizoen van de dramaserie The Crown is vanaf 17 november bij Netflix te zien.
Vandaag, 10:00
GLOW is een Amerikaanse sport-dramedy van Netflix met in de hoofdrollen Alison Brie en Betty Gilpin. Het derde seizoen van de serie is sinds 9 augustus te zien.
Vandaag, 09:00
Op zondag 22 september is het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom Friends werd uitgezonden door NBC.
Gisteren, 13:00
The Big Bang Theory-acteurs Jim Parsons en Mayim Bialik werken weer samen. Ze zijn beiden betrokken bij de productie van de nieuwe serie Carla, een bewerking van BBC-serie Miranda.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56