Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Er wordt een derde seizoen uit de hoge hoed getoverd voor The Magicians

Het tweede seizoen trok zelfs betere cijfers uit de hoge hoed dan het eerste seizoen van The Magicians. Syfy vernieuwd daarom, niet verbazingwekkend, The Magicians.

De magische dramaserie The Magicians doet het erg goed bij Syfy, op dit moment loopt het tweede seizoen bijna af, op 19 april zal de laatste aflevering worden uitgezonden. En Syfy heeft daarom besloten om de serie, gebaseerd op de bestsellers van Lev Grossman, te vernieuwen met een derde seizoen. The Magicians draait om Quentin Coldwater en zijn vrienden die worden in een onbekende wereld van het prachtige, betoverende en tegelijk mysterieus gevaarlijke Fillory geworpen, waar ze moeten leren omgaan met nieuwe magische krachten.



Het derde seizoen krijgt dertien afleveringen en zal van start gaan in 2018. De hoofdrollen zijn weggelgd voor Jason Ralph, Stella Maeve, Olivia Taylor Dudley, Hale Appleman, Arjun Gupta, Summer Bishil, Rick Worthy en Jade Tailor. Uitvoerend producenten zijn John McNamara, Sera Gamble, Chris Fisher, Michael London en Janice Williams.

Volg jij The Magicians? Ben je blij met de vernieuwing?


Vorige aflevering
Fillory and Further
Fillory and Further
05x13
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_monique1963
14 apr 2017 21:37 -
Ben afgehaakt in het tweede seizoen ergens, zo zie je maar weer smaken verschillen
Reageer
The Magicians