The Madame Blanc Mysteries

7.4 / 10
60 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The Madam Blanc Mysteries vernieuwd met een derde seizoen

AMC Networks' Acorn TV en Channel 5 komen met een derde seizoen van The Madame Blanc Mysteries.

Net als in het tweede seizoen bereiden de Amerikaanse en Britse coproducenten een kerstspecial en zes afleveringen voor. Er wordt momenteel gefilmd en de kerstspecial wordt in 2023 uitgezonden op Acorn TV en Channel 5, terwijl de rest van het seizoen in 2024 wordt voortgezet.

The Madame Blanc Mysteries

In The Madame Blanc Mysteries, met Sally Lindsay in de hoofdrol, keert de gerenommeerde en gerespecteerde antiquair Jean White (Lindsay) terug met haar expertise in de wereld van antiquiteiten, die de sleutel blijkt te zijn tot het oplossen van een reeks moorden en mysteries tegen de achtergrond van het prachtige Franse dorp Sainte Victoire.

De bedenkster van de serie, Lindsay, herneemt haar rol en werkt opnieuw samen met Sue Vincent (Mount Pleasant), die terugkeert als Gloria Beaushaw en als medeschrijfster van de serie. Ook Steve Edge (Starlings), Robin Askwith (Strike), Sue Holderness (Only Fools and Horses), Alex Gaumond (Derry Girls) en Tony Robinson, die voor het eerst te zien was in de kerstspecial van seizoen twee, hernemen hun rol.

"Ik ben echt vereerd door de liefde voor onze serie en kan niet wachten om jullie nog veel meer avonturen te bezorgen," zei Lindsay, die ook de hoofdrol speelde in Channel 5 drama Cold Call.

Het derde seizoen zal worden geregisseerd door Dermot Boyd (Holby City) en geproduceerd door Jake Rollins, terwijl Mike Benson en Andy Morgan zullen dienen als uitvoerend producent voor coproducent Clapperboard naast Lindsay en Caroline Roberts-Cherry voor Saffron Cherry.

Bekijk hieronder een trailer voor het eerste seizoen.
Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 7
Episode 7
02x07
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Madame Blanc Mysteries