The Lord of the Rings

-
55 min
Fantasy
Volg deze serie
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Amazon onthult acteurs in The Lord of the Rings

Amazon Prime Video werkt aan de peperdure fantasyserie The Lord of the Rings. Het zal naar verwachting een van de duurste televisieseries ooit worden. Er zijn al twee seizoenen aangekondigd.

De langverwachte The Lord of the Rings-serie, gebaseerd op de fantasieromans van J.R.R. Tolkien, speelt zich af in de Second Age. Dat betekent dat er ruim 3000 jaar tijdsverschil zit tussen de serie en het begin van The Lord of the Rings. Amazon heeft bekend gemaakt welke acteurs in de serie te zien zijn. Robert Aramayo uit Game of Thrones speelt Beldor en de jonge Australische Markella Kavenagh (The Gloaming) is gecast in de rol van Tyra.


Markella Kavenagh

Andere namen zijn Nazanin Boniadi (Homeland), Tom Budge (The Pacific), Morfydd Clark (His Dark Materials), Ismael Cruz Cordova (The Mandalorian), Joseph Mawle (Game of Thrones), Ema Horvath, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Owain Arthur, Megan Richards (Wanderlust), Dylan Smith (I Am The Night), Charlie Vickers en Daniel Weyman (A Very English Scandal).

Will Poulter (The Fades), eerder genoemd als mogelijk castlid, is niet te zien in de serie. Amazon heeft nog niet bekend gemaakt wanneer de serie The Lord of the Rings beschikbaar zal komen.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_renzoroy
15 jan 2020 12:05 -
Echt een sterren cast dus... :p
Reageer
avatar_DAVE2804
15 jan 2020 14:41 -
Veel onbekende acteurs, maar ach, Elijah Wood, Dominic Monaghan en Billy Boyd kende ik ook niet echt vóór The Lord of the Rings films van Peter Jackson. Wel zeer benieuwd naar deze tv-versie.
Reageer
avatar_renzoroy
15 jan 2020 20:40 -
Elijah Wood, Viggo Mortensen, Ian McKellen en Orlando Bloom waren toen al aardig bekende namen hoor.......
Reageer
avatar_maussie00
15 jan 2020 21:22
Elijah Wood, Viggo Mortensen en Orlando Bloom waren echt niet super bekend voor de LOTR. Voor Orlando Bloom zijn eerste rol.
Reageer
avatar_Dreamchild
17 jan 2020 01:08 -
Viggo Mortensen was al aardig bekend in het B-film actie genre en enkele A-films!
Reageer

Laatste nieuws

Tokyo Underworld, een misdaaddrama dat zich afspeelt in Japan, van Terence Winter (Boardwalk Empire) en Sherry Marsh (Pose), is in productie bij Legendary Global.
Vandaag, 16:00
Riverdale neemt afscheid van twee ouderfiguren. Skeet Ulrich en Marisol Nichols hebben onthuld dat ze na het vierde seizoen niet meer in de serie van The CW zullen verschijnen.
Vandaag, 12:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
The Letter for the King is een fantasyserie van Netflix, gebaseerd op het Nederlandse jeugdboek De Brief voor de Koning van Tonke Dragt.
Vandaag, 10:00
Friends reünie, een vacature, datums, nieuwe series, pilots, castingnieuws: dit en meer nieuws in het weekoverzicht van 17 tot en met 23 februari.
Vandaag, 09:00
Netflix heeft zeven nieuwe castleden bekend gemaakt voor het tweede seizoen van The Witcher, dat in 2021 wordt verwacht en waarvan de productie net is begonnen.
Gisteren, 09:00