The Lord of the Rings

-
55 min
Fantasy
Volg deze serie
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Amazon bestelt nu al tweede seizoen The Lord of the Rings

De rechten op de fantasyserie The Lord of the Rings werden vorig jaar door Amazon verworven en het zal naar verwachting een van de duurste televisieseries ooit worden. Volgens de geruchten kost de serie circa $ 500 miljoen.

De langverwachte The Lord of the Rings-serie, gebaseerd op de fantasieromans van J.R.R. Tolkien, speelt zich af in de Second Age. Dat betekent dat er ruim 3000 jaar tijdsverschil zit tussen de serie en het begin van The Lord of the Rings. Acteur Joseph Mawle, bekend van Game of Thrones, heeft een hoofdrol in de serie, samen met Will Poulter en Markella Kavenagh. Er zijn nog geen details over de personages onthuld door Amazon, maar er wordt aangenomen dat de Engelse acteur Joseph Mawle de hoofdschurk van de serie, Oren, zal spelen. Will Poulter is de jonge held Beldor en Markella Kavenagh heeft de rol van Tyra.


Joseph Mawle

De opnames van de eerste afleveringen van het eerste seizoen vinden momenteel plaats in Nieuw-Zeeland en naar verwachting duurt het nog een poos voordat we het resultaat kunnen zien. Niettemin heeft Amazon nu al besloten dat er een tweede seizoen zal volgen. De scenarioschrijvers onder leiding van J.D. Payne en Patrick McKay gaan er op korte termijn mee aan de slag, zo heeft Amazon bevestigd.

The Lord of the Rings-serie wordt geproduceerd door Amazon Studios in samenwerking met de Tolkien Estate & Trust, HarperCollins en New Line Cinema, een divisie van Warner Bros. Entertainment.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hoe één serie het gevolg kan zijn van een hele franchise. Mandy bespreekt de betreffende series in de Serie van de maand.
Vandaag, 20:30
Baptiste is een Britse detectiveserie van de zender BBC One. De serie ging in première in februari 2019. Inmiddels is besloten dat er een tweede seizoen zal volgen.
Vandaag, 11:00
Eddie Marsan, bekend van Ray Donovan, krijgt een hoofdrol in de nieuwe thrillerserie The Power van Amazon Prime Video.
Vandaag, 10:00
Borgen is een Deense politieke dramaserie van de zender DR1. Er zijn drie seizoenen verschenen tussen 2010 en 2013. Ieder seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 09:00
John Karlen, de bekende Dark Shadows-acteur, is overleden aan hartfalen in een ziekenhuis in Burbank, Californië. Hij was 86 jaar.
Gisteren, 14:00
Doctor Who is een Britse sciencefictionserie van de zender BBC One en BBC America. Momenteel wordt het twaalfde seizoen uitgezonden door de BBC.
Gisteren, 13:00