The Lord of the Rings

-
55 min
Fantasy
Volg deze serie
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Amazon bestelt nu al tweede seizoen The Lord of the Rings

De rechten op de fantasyserie The Lord of the Rings werden vorig jaar door Amazon verworven en het zal naar verwachting een van de duurste televisieseries ooit worden. Volgens de geruchten kost de serie circa $ 500 miljoen.

De langverwachte The Lord of the Rings-serie, gebaseerd op de fantasieromans van J.R.R. Tolkien, speelt zich af in de Second Age. Dat betekent dat er ruim 3000 jaar tijdsverschil zit tussen de serie en het begin van The Lord of the Rings. Acteur Joseph Mawle, bekend van Game of Thrones, heeft een hoofdrol in de serie, samen met Will Poulter en Markella Kavenagh. Er zijn nog geen details over de personages onthuld door Amazon, maar er wordt aangenomen dat de Engelse acteur Joseph Mawle de hoofdschurk van de serie, Oren, zal spelen. Will Poulter is de jonge held Beldor en Markella Kavenagh heeft de rol van Tyra.


Joseph Mawle

De opnames van de eerste afleveringen van het eerste seizoen vinden momenteel plaats in Nieuw-Zeeland en naar verwachting duurt het nog een poos voordat we het resultaat kunnen zien. Niettemin heeft Amazon nu al besloten dat er een tweede seizoen zal volgen. De scenarioschrijvers onder leiding van J.D. Payne en Patrick McKay gaan er op korte termijn mee aan de slag, zo heeft Amazon bevestigd.

The Lord of the Rings-serie wordt geproduceerd door Amazon Studios in samenwerking met de Tolkien Estate & Trust, HarperCollins en New Line Cinema, een divisie van Warner Bros. Entertainment.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Apple TV+ werkt aan een reboot van de Amerikaanse kinderserie Fraggle Rock van Jim Henson uit 1983.
Vandaag, 14:00
De laatste afleveringen van het vijfde seizoen van Las Chicas Del Cable en daarmee ook de laatste van de Spaanse dramaserie verschijnen in juli op Netflix.
Vandaag, 13:00
Er zijn drie series vernieuwd, een Australische dramedy, een Amerikaanse dramedy en een Amerikaanse sitcom.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De serie over het karakter Lisbeth Salander, bedacht door Stieg Larsson voor de Millenium boeken, gaat in productie bij Amazon.
Vandaag, 10:00
1
CBC heeft een viertiende seizoen van de Canadese familie dramaserie Heartland aangekondigd, het seizoen wordt eind dit jaar verwacht.
Vandaag, 09:00