The Lord of the Rings

-
55 min
Fantasy
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The Lord of the Rings-serie wordt opgenomen in Nieuw-Zeeland

Amazon Studios heeft aangekondigd dat The Lord of the Rings-serie, gebaseerd op de iconische fantasieromans van J.R.R Tolkien, gefilmd gaat worden in Nieuw-Zeeland.

De opnames zullen de komende maanden in Auckland plaatsvinden. De schoonheid van Nieuw-Zeeland met zijn ongerepte kustlijnen, bossen en bergen maakt het dé locatie voor een Lord of the Rings-set van wereldklasse, zo meldt Amazon.

De rechten op de serie The Lord of the Rings werden vorig jaar door Amazon verworven en het zal naar verwachting een van de duurste televisieseries ooit worden. Volgens de geruchten kost de serie circa $ 500 miljoen.De langverwachte The Lord of the Rings-serie speelt zich af in de Second Age. Dat betekent dat er ruim 3000 jaar tijdsverschil zit tussen de serie en het begin van The Lord of the Rings.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Karzal
18 sep 2019 14:20 -
Ik ben benieuwd.... mogelijk zelfs wat enthousiast.
Reageer
avatar_DAVE2804
18 sep 2019 18:04 -
Je bent niet de enige, Karzal. Ik kijk ook uit naar deze serie. 500 miljoen ???? Met zo'n bedrag mag je toch wel een mooi fantasy-epos verwachten.
Reageer
avatar_E71
18 sep 2019 22:07 -
Ik was toevallig gister opnieuw aan de LOTR trilogie begonnen. Kijk reikhalzend uit naar de serie!
Reageer

Laatste nieuws

Videoland heeft zaterdagmiddag een trailer gelanceerd van de nieuwe serie De 12 van Schouwendam
zaterdag, 13:03
Apple TV+ komt met een miniserie die is gebaseerd op het boek Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought the Air War Against Nazi Germany van Donald L. Miller.
zaterdag, 10:00
3
Daan Schuurmans en Fedja van Huêt vervullen de hoofdrollen in de avontuurlijke dramaserie Vliegende Hollanders, die volgend jaar te zien is op NPO 1.
zaterdag, 09:00
JETT is de CineMax misdaadserie die op 14 juni 2019 in première ging. Binnenkort zal de serie bij Ziggo te zien zijn.
vrijdag, 13:00
Amazon Studios heeft de rechten verworven van de net uitgebrachte roman Ninth House van auteur Leigh Bardugo.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03