The Lord of the Rings

-
55 min
Fantasy
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The Lord of the Rings-serie wordt opgenomen in Nieuw-Zeeland

Amazon Studios heeft aangekondigd dat The Lord of the Rings-serie, gebaseerd op de iconische fantasieromans van J.R.R Tolkien, gefilmd gaat worden in Nieuw-Zeeland.

De opnames zullen de komende maanden in Auckland plaatsvinden. De schoonheid van Nieuw-Zeeland met zijn ongerepte kustlijnen, bossen en bergen maakt het dé locatie voor een Lord of the Rings-set van wereldklasse, zo meldt Amazon.

De rechten op de serie The Lord of the Rings werden vorig jaar door Amazon verworven en het zal naar verwachting een van de duurste televisieseries ooit worden. Volgens de geruchten kost de serie circa $ 500 miljoen.De langverwachte The Lord of the Rings-serie speelt zich af in de Second Age. Dat betekent dat er ruim 3000 jaar tijdsverschil zit tussen de serie en het begin van The Lord of the Rings.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Karzal
18 sep 2019 14:20 -
Ik ben benieuwd.... mogelijk zelfs wat enthousiast.
Reageer
avatar_DAVE2804
18 sep 2019 18:04 -
Je bent niet de enige, Karzal. Ik kijk ook uit naar deze serie. 500 miljoen ???? Met zo'n bedrag mag je toch wel een mooi fantasy-epos verwachten.
Reageer
avatar_E71
18 sep 2019 22:07 -
Ik was toevallig gister opnieuw aan de LOTR trilogie begonnen. Kijk reikhalzend uit naar de serie!
Reageer

Laatste nieuws

Actrice Lynn Cohen, vooral bekend om haar rol als Magda in de HBO-serie Sex and the City, is zaterdag overleden op 86-jarige leeftijd.
Vandaag, 16:00
Jimmy Kimmel, bekend als presentator van talkshows, werkt aan een nieuwe komedieserie voor ABC met de titel Adopted. Hij schrijft het concept en gaat tevens een pilot maken.
Vandaag, 15:00
Amazon Prime Video werkt aan een komedieserie op basis van de film A League of Their Own, de komedie uit de jaren negentig waarin Tom Hanks en Geena Davis de hoofdrollen speelden.
Vandaag, 14:00
Disney+ is bezig met het ontwikkelen van een serie gebaseerd op het Marvel-personage Hawkeye, met Jeremy Renner als hoofdrolspeler. Dat werd in april 2019 bekend.
Vandaag, 13:00
Killing Eve is een Amerikaanse thrillerserie van de zender BBC America. De serie is in Nederland te bekijken bij NPO Start Plus en Videoland.
Vandaag, 12:00
Onder andere Mark Hamill (Robot Chicken), Lena Headey (Game of Thrones), Chris Wood (Supergirl) en Sarah Michelle Gellar (Robot Chicken) spreken de stemmen in van de iconische personages.
Vandaag, 11:00