The Lord of the Rings

-
55 min
Fantasy
Volg deze serie
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

The Lord of the Rings volgende jaar september in première bij Amazon

Amazon Prime Video maakt de premièredatum van de The Lord of the Rings serie bekend. Daarnaast is er ook een foto gedeeld.

De opnames van het eerste seizoen van The Lord of the Rings serie zijn afgerond. Het is alleen nog steeds niet bekend onder welke titel de serie precies wordt gepubliceerd. Wel heeft Amazon bekend gemaakt wanneer de serie verschijnt. De The Lord of the Rings serie gaat 2 september 2022 in première bij Amazon Prime Video. Elke week zal er één aflevering verschijnen.

Met de premièredatum is ook het eerste beeld van de serie gedeeld. De opnames vonden, net als de films, plaats in Nieuw-Zeeland. Toen de opnames net van start waren gegaan, besloot Amazon de serie al te vernieuwen met een tweede seizoen. De serie speelt zich af in de Second Age. Tussen het verhaal van The Lord of the Rings films en het verhaal in de serie zit ruim 3000 jaar tijdverschil.

Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_BlackBiker
04 Aug 2021 09:09 - 11 Aug 2021 16:08
Alleen al vanwege de belachelijke hoeveelheid geld die in deze serie is gepompt wil ik zien of je dat er ook echt aan af ziet. Ik heb er niet veel verwachtingen bij, dus het kan eigenlijk alleen maar meevallen.
Reageer
avatar_JanWillemK
04 Aug 2021 09:17 -
Ik denk dat jullie even naar het jaartal moeten kijken. De serie komt pas volgend jaar uit!

"On September 2, 2022, a new journey begins."
Reageer
avatar_Mandy1966
04 Aug 2021 09:21
Je hebt helemaal gelijk, ga het direct aanpassen.
Reageer

Laatste nieuws

Er komt een griezelige herfst aan - de I Know What You Did Last Summer trailer is nu te bekijken!
Friday, 14:02
3
Naast de hoofdrol als Rivers, zal Hahn uitvoerend produceren. The Comeback Girl zal geregisseerd en uitvoerend worden geproduceerd door Greg Berlanti en Cosmo Carlson zal schrijven en uitvoerend produceren.
Friday, 13:10
Sean Bean en Nicola Walker spelen de hoofdrol in Stefan Golaszewski-drama Marriage.
Friday, 13:02
Netflix heeft een serieorder overhandigd aan een vierdelige, gelimiteerde seriebewerking van Anthony Doerr's Pulitzer Prize-winnende bestseller All the Light We Cannot See van Shawn Levy en Steven Knight.
Friday, 12:00
Na een verhitte biedingsstrijd heeft Hulu de drama Black Cake, van Women of the Movement-maker Marissa Jo Cerar, Oprah Winfrey 's Harpo Films en Aaron Kaplan 's Kapital Entertainment binnengehaald.
Friday, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Friday, 11:03