The Lord of the Rings

-
55 min
Fantasy
Volg deze serie
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Charlotte Brändström gaat afleveringen The Lord of the Rings regisseren

Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.

Charlotte Brändström voegt zich onder andere bij regisseur Wayne Che Yip. Hij dient voor vier afleveringen als regisseur. Brändström zal twee afleveringen van de serie regisseren. Hoewel het eerste seizoen nog in de productiefase zit, is de serie ook al zeker van een tweede seizoen. Deze werd in 2019 al besteld door Amazon Prime video. Het is nog niet bekend wanneer het eerste seizoen precies in première gaat.

The Lord of the Rings speelt zich af in de Second Age. Hierdoor zal er tussen de serie en het begin van The Lord of the Rings film ruim 3000 jaar tijdsverschil zitten. Het grootste deel van de castleden van The Lord of the Rings werden vorig jaar januari en december bekend gemaakt. Joseph Mawle (Game of Thrones) vervult een hoofdrol in de The Lord of the Rings serie.


Charlotte Brändström (midden) regisseerde ook een aflevering van Grey's Anatomy
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Vandaag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
Vandaag, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
Vandaag, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
Gisteren, 16:00
Er komt een nieuwe Nederlandse Netflix-serie, genaamd Dirty Lines. De cast van de serie is nu bekend, onder andere Joy Delima (Flikken Rotterdam) vervult een rol.
Gisteren, 15:00