The Lord of the Rings: The Rings of Power

8.1 / 10
68 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

The Lord of the Rings: The Rings of Power finale trailer uitgebracht

De laatste trailer voor The Lord of the Rings: The Rings of Power van Prime Video is vandaag uitgebracht.

De nieuwe trailer van twee minuten en 36 seconden toont de enorme omvang van Midden-aarde in zijn Tweede Tijdperk, en onthult hoe Tolkiens mythische en geliefde personages tegen alle verwachtingen in en over grote afstanden zullen samenkomen om te voorkomen dat het gevreesde kwaad opnieuw toeslaat in Midden-aarde. Het lot staat op scherp en verschillende personages worden op de proef gesteld door het dreigende kwaad in deze vooruitblik van de langverwachte nieuwe serie.

The Lord of the Rings: The Rings of Power

In de trailer zijn de hoofdrolspelers Galadriel (Morfydd Clark), Elrond (Robert Aramayo), High King Gilgalad (Benjamin Walker), de Harfoots Marigold Brandyfoot (Sara Zwangobani), Elanor 'Nori'-Brandyfoot (Markella Kavenagh), Poppy Proudfellow (Megan Richards) en Sadoc Burrows (Sir Lenny Henry), The Stranger (Daniel Weyman), de dwergen Koning Durin III (Peter Mullan) en Prins Durin IV (Owain Arthur), Halbrand (Charlie Vickers), en Arondir (Ismael Cruz Córdova).

The Lord of the Rings: The Rings of Power

De eerste twee afleveringen van de serie zijn op vrijdag 1-2 september wereldwijd te zien op Prime Video in meer dan 240 landen en gebieden, met nieuwe afleveringen die wekelijks beschikbaar zijn.

Prime Video's The Lord of The Rings: The Rings of Power brengt voor de allereerste keer de heroïsche legendes van het legendarische Tweede Tijdperk van de geschiedenis van Midden-aarde naar het scherm. Dit meeslepende drama speelt zich af duizenden jaren voor de gebeurtenissen van J.R.R. Tolkien's The Hobbit en The Lord of The Rings. Het neemt kijkers mee naar een tijdperk waarin grote machten werden gesmeed, koninkrijken glorieerden en ten onder gingen, onwaarschijnlijke helden op de proef werden gesteld, hoop aan de fijnste draadjes hing, en een van de grootste schurken die ooit uit Tolkiens pen vloeide, dreigde de hele wereld in duisternis te hullen. De serie begint in een tijd van relatieve vrede en volgt een groep bekende en nieuwe personages die de confrontatie aangaan met de lang gevreesde terugkeer van het kwaad in Midden-aarde. Van de donkerste diepten van de Misty Mountains, tot de majestueuze bossen van de elfenhoofdstad Lindon, tot het adembenemende eilandenrijk Númenor, tot de verste uithoeken van de kaart, deze koninkrijken en personages zullen een erfenis nalaten die nog lang na hun dood voortleeft.

The Lord of the Rings: The Rings of Power

De serie wordt geleid door showrunners en uitvoerend producenten J.D. Payne & Patrick McKay en heeft een gevierde cast onder leiding van Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Tyrone Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman, en Sara Zwangobani.

The Lord of the Rings: The Rings of Power

Naast Payne & McKay zijn de uitvoerende producenten Lindsey Weber, Callum Greene, J.A. Bayona, Belén Atienza, Justin Doble, Jason Cahill, Gennifer Hutchison, Bruce Richmond en Sharon Tal Yguado, evenals de producenten Ron Ames en Christopher Newman. Wayne Che Yip is mede-uitvoerend producent en regisseert, samen met J.A. Bayona en Charlotte Brändström.
Video on youtube
Vorige aflevering
Alloyed
Alloyed
01x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_Olga2000
23 aug 2022 22:37 -
Ziet er veelbelovend uit
Reageer
avatar_Futsudo
24 aug 2022 13:27 -
Ziet er inderdaad niet slecht uit en ben verder wel benieuwd naar deze serie.
Reageer
avatar_toetje1977
24 aug 2022 17:54 -
Dit wordt wel lastig kijken met House of the Dragon ook wekelijks. Vergelijkbare werelden etc. Maar uiteraard ga ik het wel doen :-) Kan niet wachten!
Reageer
avatar_TimGo10
26 aug 2022 14:39
Ik vind het ook erg apart dat Prime en HBO beide voor dezelfde maanden hebben gekozene
Reageer
The Lord of the Rings: The Rings of Power