Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Amazon biedt alle Prime-leden een exclusieve ervaring aan

Vandaag is de 60 seconden durende clip van de langverwachte serie The Lord of the Rings: The Rings of Power uitgebracht, deze clip is exclusief voor alle Prime-leden als sneak peek voor 48 uur te zien.

In aanloop naar Amazon’s exclusieve dealsevent Prime Day op 12-13 juli, kondigt Amazon vandaag een mooie nieuwe, exclusieve ervaring aan. In afwachting van Prime Video's langverwachte nieuwe serie The Lord of the Rings: The Rings of Power, die op 2 september in première gaat, kunnen Prime-leden vanaf vandaag, 48 uur van tevoren toegang krijgen tot een nooit eerder vertoonde exclusieve sneak peek van 60 seconden.

"Wij zijn altijd op zoek naar manieren om meer exclusieve ervaringen aan onze Prime leden te bieden, zoals om als eerste een sneak peek te bekijken van de langverwachte serie van 2022. Het Prime lidmaatschap biedt een unieke manier om profiteren van shopping-, korting - en entertainmentvoordelen, en we zijn nog maar net begonnen," aldus Jamil Ghani, Vice President van Amazon Prime:

De langverwachte serie, The Lord of the Rings: The Rings of Power, gaat op vrijdag 2 september wereldwijd exclusief in première op Prime Video. J.R.R. Tolkien's legendarische geschiedenis van de Second Age of Middle-earth staat centraal in dit epische drama dat zich duizenden jaren voor de gebeurtenissen van The Hobbit en The Lord of the Rings boeken afspeelt. In de sneak peek van 60 seconden, die vanaf 6 juli exclusief beschikbaar is voor Prime-leden, roept een onheilspellend hemelverschijnsel vragen op bij de inwoners van Middle-earth.

Log in op je Prime account en ga naar primevideo.com/ringsofpower om de exclusieve sneak peek van The Rings of Power te bekijken en de serie aan je watchlist toe te voegen.
Vorige aflevering
Alloyed
Alloyed
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Faceman
06 jul 2022 12:58 -
Erg veel zin in deze serie. 14 juli dus een nieuwe teaser.
Reageer
avatar_E71
06 jul 2022 19:01 -
Ik had gehoopt dat het wel zo was, maar ik ben nog steeds niet onder de indruk
Reageer
The Lord of the Rings: The Rings of Power