Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van The Little Drummer Girl (2018)

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van The Little Drummer Girl (2018). We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kun je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

The Little Drummer Girl (2018)
Naar de bestseller van John le Carré vertelt The Little Drummer Girl (2018) het verhaal van Charlie: een jonge, enthousiaste maar onvervulde Britse actrice en idealist, wiens vastberadenheid wordt getest nadat ze de mysterieuze Becker (Golden Globe Award winnaar Alexander Skarsgård) ontmoet tijdens een vakantie in Griekenland. Het wordt snel duidelijk dat zijn intenties niet zijn wat ze lijken, en hun ontmoeting verstrengelt haar in een complex plot van spionage meesterbrein Kurtz (Academy Award genomineerde Michael Shannon). Charlie speelt de rol van haar leven als dubbelspion en ze voelt zichzelf steeds meer aangetrokken tot deze huichelachtige wereld. The Little Drummer Girl vervaagt de lijnen tussen liefde en haat, waarheid en fictie, goed en fout, en weeft een spannend en explosief verhaal over spionage en internationale intriges.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Acteurs: Alexander Skarsgård, Michael Shannon, Florence Pugh en Daniel Litman.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 8 mei 2019
Consumentenadviesprijs: € 24,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van The Little Drummer Girl (2018):
Video on youtube

Het antwoord, met een leuk weetje, staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

The Little Drummer Girl kwam in 2018 uit. In 2016 ging er nog een andere serie gebaseerd op een boek van John le Carré in première. Welke serie was dat?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
01x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Little Drummer Girl (2018)