Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Trailer van BBC-miniserie The Little Drummer Girl

BBC en AMC hebben een nieuwe trailer vrijgegeven voor de komende zesdelige miniserie The Little Drummer Girl (2018). De serie is een adaptatie van John le Carre’s gelijknamige roman.

The Little Drummer Girl (2018) gaat op 28 oktober van start bij bij BBC One en is vanaf 19 november te zien bij AMC. De serie volgt de briljante, jonge actrice Charlie (Florence Pugh) na haar kennismaking met een intrigerende vreemdeling, terwijl ze op vakantie is in Griekenland. Maar al snel wordt duidelijk dat zijn intenties verre van romantisch zijn.

De man genaamd Becker (Alexander Skargard) is een officier van de Israëlische geheime dienst. Zijn missie: een Palestijnse terrorist ombrengen, die Joods-gerelateerde doelgroepen bombardeert in Europa, in het bijzonder Duitsland. Hij manipuleert Charlie in een complex en gevaarlijk plot, gearrangeerd door de Israëlische meesterspion Kurtz (Michael Shannon).

The Little Drummer Girl (2018) is een dramaserie vol samenzwering, huichelarij, verleiding en geweld. Zie de trailer hieronder.

Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
01x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Little Drummer Girl (2018)