Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor The Little Drummer Girl (2018)

AMC heeft de premièredatum aangekondigd voor The Little Drummer Girl (2018), een spionagethriller gebaseerd op een boek van John Le Carré.

Tijdens de TCA zomer pers tour heeft AMC aangekondigd dat op 14 oktober 2018 de serie The Little Drummer Girl (2018) in première zal gaan. Al in november 2017 was er aangekondigd dat het literaire meesterwerk met dezelfde naam van John Le Carré een serie zou gaan worden.

De bestseller van le Carré zal verworden tot een zesdelige miniserie met Emmy en Golden Globe-winnaar Alexander Skarsgård (Big Little Lies) als Becker. Tweevoudig Oscar genomineerde Michael Shannon (Waco) speelt Kurtz en BAFTA-genomineerde Florence Pugh (Marcella) speelt Charlie. De AMC-serie is mede-geproduceerd door de BBC.

Embed from Getty Images Florence Pugh

The Little Drummer Girl (2018) bevindt zich tussen de fijne grenzen van liefde en haat, feit en fictie en goed en kwaad. De serie spint een web van een spannende en explosieve spionageverhaal met een hoge inzet van internationale intriges. De thriller is gesitueerd in de jaren '70 en volgt Charlie (Pugh) een vurige actrice en een idealist wiens vastberadenheid wordt getest als ze de mysterieuze Decker (Skarsgård) ontmoet.
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
01x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Little Drummer Girl (2018)