The Little Drummer Girl (2018)

7.3 / 10
60 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor The Little Drummer Girl (2018)

AMC heeft de premièredatum aangekondigd voor The Little Drummer Girl (2018), een spionagethriller gebaseerd op een boek van John Le Carré.

Tijdens de TCA zomer pers tour heeft AMC aangekondigd dat op 14 oktober 2018 de serie The Little Drummer Girl (2018) in première zal gaan. Al in november 2017 was er aangekondigd dat het literaire meesterwerk met dezelfde naam van John Le Carré een serie zou gaan worden.

De bestseller van le Carré zal verworden tot een zesdelige miniserie met Emmy en Golden Globe-winnaar Alexander Skarsgård (Big Little Lies) als Becker. Tweevoudig Oscar genomineerde Michael Shannon (Waco) speelt Kurtz en BAFTA-genomineerde Florence Pugh (Marcella) speelt Charlie. De AMC-serie is mede-geproduceerd door de BBC.

Embed from Getty Images Florence Pugh

The Little Drummer Girl (2018) bevindt zich tussen de fijne grenzen van liefde en haat, feit en fictie en goed en kwaad. De serie spint een web van een spannende en explosieve spionageverhaal met een hoge inzet van internationale intriges. De thriller is gesitueerd in de jaren '70 en volgt Charlie (Pugh) een vurige actrice en een idealist wiens vastberadenheid wordt getest als ze de mysterieuze Decker (Skarsgård) ontmoet.
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
01x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2