Leuk?
14
1
Bekijk stemmen

Netflix vernieuwt The Lincoln Lawyer met een tweede seizoen

Het tweede seizoen van tien afleveringen zal gebaseerd zijn op het vierde boek in de serie The Lincoln Lawyer van Michael Connelly, The Fifth Witness.

In het tweede seizoen zullen Manuel Garcia-Rulfo, Neve Campbell, Becki Newton, Jazz Raycole en Angus Simpson opnieuw een rol spelen. Dailyn Rodriguez (Queen of the South) is toegetreden als uitvoerend producent en co-showrunner naast de terugkerende Ted Humphrey, die de serie samen met maker David E. Kelley heeft ontwikkeld.


De vernieuwing is niet echt een verrassing, na het succes van het eerste seizoen bij de streamingdienst. Het eerste seizoen ging op 13 mei in première en stond stevig in de Netflix Global Top 10 met iets meer dan 260 miljoen uur bekeken. Vanaf 5 juni bereikte de serie de Top 10 in 90 landen.

The Lincoln Lawyer is gebaseerd op de reeks bestverkochte romans van de beroemde auteur Michael Connelly en volgt Mickey Haller (Garcia-Rulfo), een advocaat uit Los Angeles die met hard werken veel van wat hij verloor door verslaving weet weet terug te winnen. Zijn succes is ook te danken aan zijn toegewijde supporters: zijn ex-vrouwen Maggie (Campbell) en Lorna (Newton), zijn chauffeur en onofficiële sponsor Izzy (Raycole), en de beste onderzoeker in de stad - en Lorna's nieuwe verloofde - Cisco (Sampson).

Seizoen één is gebaseerd op het tweede boek in de serie The Lincoln Lawyer, The Brass Verdict. Voor degene die de boeken niet kent, in de boeken - die inmiddels zes delen heeft - is Haller de halfbroer van Harry Bosch. Bosch en Bosch: Legacy zijn series die te zien zijn op Prime Video.
Vorige aflevering
Bury Your Past
Bury Your Past
02x10
Leuk?
14
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_saskya
21 jun 2022 10:55 - 21 jun 2022 08:56
Fijn! Heb erg genoten van het eerste seizoen.
Reageer
The Lincoln Lawyer