The Lawyer

7.7 / 10
45 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2018 - heden
NetwerkViaplay
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2018 - heden
Genres:Thriller
Netwerk:Viaplay
The Lawyer is een Zweedse thrillerserie van de zender Viaplay. De serie ging in première op 26 februari 2018.

Na de moord op hun ouders groeiden Frank en zijn adoptiezus Sara gescheiden op in twee aparte pleeggezinnen. Frank is intussen een ambitieuze, onkreukbare advocaat geworden. Sara trad in de voetsporen van haar vader en werd politieagente, ondanks haar heroïneverslaving als gevolg van het verlies van het hoederecht over haar zoontje. Haar grootste verslaving is echter de zoektocht naar de moordenaar van haar ouders. Ze schakelt een weifelende Frank in wanneer ze een mogelijke verdachte te pakken krijgt. Maar nadat die vermoord wordt en Sara gewond geraakt, besluit ook Frank ten volle voor de waarheid te gaan.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (2)

The Lawyer - Seizoen 1 (DVD)

8

The Lawyer - Seizoen 1

8.5

Nieuws (10)

The Bridge (2011) is een Deense/Zweedse misdaadserie van de zender SVT. Er zijn vier seizoenen gemaakt, waarvan het vierde in 2018 verscheen.
16 dec 2018
Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favoriete zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt gaan zien.
20 okt 2018
Het wekelijkse overzicht van wat er de komende zeven dagen aan nieuwe series en seizoenen te zien is op de Vlaamse televisiezenders.
16 okt 2018

Populaire reacties (1)

7
18 okt 2018
Wel aardige thrillerserie. Door teveel drama, onwaarschijnlijkheden en af en toe knullige wendingen geen topper. Het is het allemaal net niet. Krappe 7

Vergelijkbare series

The Bridge
4 stemmen
Dexter
1 stem
Fringe
1 stem
Lie to Me
1 stem