The Last of Us

8.8 / 10
55 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

The Last of Us best bekeken serie op HBO Max in Nederland

The Last of Us breekt HBO-streamingrecords in Nederland.

Het eerste seizoen van de negendelige post-apocalyptische HBO Original-dramaserie gebaseerd op de gelijknamige veelgeprezen videogame ontwikkeld door Naughty Dog voor PlayStation®, is de best bekeken titel ooit geworden op HBO Max in Nederland. Alle afleveringen van het eerste seizoen zijn nu te streamen.

The Last of Us speelt zich af in de VS, twintig jaar nadat de moderne beschaving is vernietigd. Joel (Pedro Pascal), een geharde overlevende, wordt ingezet om de veertienjarige Ellie (Bella Ramsey) uit een quarantainezone te smokkelen. Wat begint als een kleine klus, wordt al snel een brute en hartverscheurende reis waarbij ze samen de VS moeten doorkruisen en van elkaar afhankelijk zijn om te overleven.

13236 TLoU

De volgende castleden Gabriel Luna als Tommy, Anna Torv als Tess, Nico Parker als Sarah, Murray Bartlett als Frank, Nick Offerman als Bill, Melanie Lynskey als Kathleen, Storm Reid als Riley, Merle Dandridge als Marlene, Jeffrey Pierce als Perry, Lamar Johnson als Henry, Keivonn Woodard als Sam, Graham Greene als Marlon en Elaine Miles als Florence. Ashley Johnson en Troy Baker zijn ook in de serie te zien.

The Last of Us, gebaseerd op de veelgeprezen videogame met dezelfde naam ontwikkeld door Naughty Dog voor de PlayStation-platforms® , is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Craig Mazin en Neil Druckmann. De serie is een coproductie met Sony Pictures Television en wordt geproduceerd door Carolyn Strauss, Evan Wells, Asad Qizilbash, Carter Swan en Rose Lam. Productiebedrijven: PlayStation Productions, Word Games, The Mighty Mint en Naughty Dog.
Video on youtube
Vorige aflevering
Look for the Light
Look for the Light
01x09
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_SLP
14 maa 2023 16:08 -
Volkomen logisch en terecht natuurlijk :-)
Reageer
avatar_BlackBiker
14 maa 2023 22:27 -
Dat verbaasd mij inderdaad totaal niet :-)
Reageer
avatar_ewgbeijer
15 maa 2023 18:12 -
Simpel: kwaliteit verloochent zich niet!
Reageer
avatar_Futsudo
16 maa 2023 09:00 - 16 maa 2023 08:09
Wat een kwaliteit en heb genoten van de eerste tot de laatste minuut. Er komt een tweede seizoen maar helaas kan dat nog twee jaar gaan duren maar ondertussen brengt HBO wel nog een een korte documentaire over de inspanningen van de cast en crew achter de schermen uit.
Reageer
avatar_Futsudo
27 maa 2023 23:14 -
Vandaag, maandag 27 maart om 18:00, is de Making Of The Last Of Us in première gegaan op HBO Max.
Reageer
avatar_JanWillemK
28 maa 2023 14:11
Top van je om het hier neer te zetten. Het was mij nog niet opgevallen dat die aflevering beschikbaar was. Dank je wel!
Reageer

Laatste nieuws

The Last of Us