The Last of Us

8.8 / 10
55 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

The Last of Us heeft een premièredatum gekregen van HBO

De eerste maand van 2023 is aangewezen als premièremaand voor de nieuwe horrorserie The Last of Us.

Het negendelige eerste seizoen van de HBO Original-serie The Last of Us zal op zondag 15 januari in première gaan. Slechts een dag later op maandag 16 januari zal de serie in Nederland te zien zijn bij HBO Max.

The Last of Us speelt zich af in de VS, twintig jaar nadat de moderne beschaving is vernietigd. Joel (Pedro Pascal, The Mandalorian), een geharde overlevende, wordt ingehuurd om het veertienjarige meisje Ellie (Bella Ramsey, Becoming Elizabeth) uit een quarantainezone te smokkelen. Wat begint als een kleine klus, wordt al snel een brute en hartverscheurende reis waarbij ze samen de VS moeten doorkruisen en van elkaar afhankelijk zijn om te overleven.

Naast Pedro Pascal als Joel en Bella Ramsey als Ellie zien wij Gabriel Luna als Tommy, Anna Torv als Tess, Nico Parker als Sarah, Murray Bartlett als Frank, Nick Offerman als Bill, Melanie Lynskey als Kathleen, Storm Reid als Riley, Merle Dandridge als Marlene, Jeffrey Pierce als Perry, Lamar Johnson als Henry, Keivonn Woodard als Sam, Graham Greene als Marlon en Elaine Miles als Florence in de cast. Ashley Johnson en Troy Baker zijn ook in de serie te zien.

The Last of Us

The Last of Us is gebaseerd op de veelgeprezen gelijknamige videogame, ontwikkeld door Naughty Dog exclusief voor de PlayStation-platforms®. De serie is geschreven en geproduceerd door Craig Mazin en Neil Druckmann. The Last of Us is een co-productie met Sony Pictures Television en wordt geproduceerd door Carolyn Strauss, Evan Wells, Asad Qizilbash, Carter Swan en Rose Lam. Productiebedrijven: PlayStation Productions, Word Games, The Mighty Mint en Naughty Dog.
Video on youtube
Vorige aflevering
Look for the Light
Look for the Light
01x09
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Spheric
06 nov 2022 10:31 -
Nu benieuwd of het wat wordt.
Reageer
The Last of Us