Leuk?
10
0
Bekijk stemmen

Eerste teaser The Last of Us

De HBO Original-serie The Last of Us, gebaseerd op de veelgeprezen gelijknamige videogame die Naughty Dog exclusief voor de PlayStation-platforms® heeft ontwikkeld, gaat in 2023 in première op HBO en HBO Max.

The Last of Us speelt zich twintig jaar nadat de moderne beschaving is vernietigd af. Joel (Pedro Pascal, The Mandalorian), een geharde overlevende, wordt ingehuurd om Ellie (Bella Ramsey, The Worst Witch (2017)), een veertienjarig meisje, uit een quarantainezone te smokkelen. Wat begint als een kleine klus, wordt al snel een brute, hartverscheurende reis, omdat ze samen de VS moeten doorkruisen en van elkaar afhankelijk zijn om te overleven.

The Last of Us

De cast ziet er als volgt uit; Pedro Pascal als Joel, Bella Ramsey als Ellie, Gabriel Luna als Tommy, Anna Torv als Tess, Nico Parker als Sarah, Murray Bartlett als Frank, Nick Offerman als Bill, Storm Reid als Riley, Merle Dandridge als Marlene, Jeffrey Pierce als Perry, Lamar Johnson als Henry, Keivonn Woodard als Sam, Graham Greene als Marlon, Elaine Miles als Florence en Ashley Johnson en Troy Baker.

The Last of Us is geschreven door tevens uitvoerend producenten Craig Mazin en Neil Druckmann. De serie is een coproductie met Sony Pictures Television en Carolyn Strauss, Evan Wells, Asad Qizilbash, Carter Swan en Rose Lam fungeren als uitvoerend producenten. PlayStation Productions, Word Games, The Mighty Mint en Naughty Dog produceren.
Video on youtube
Vorige aflevering
Look for the Light
Look for the Light
01x09
Leuk?
10
0
Bekijk stemmen

Reacties (9)

avatar_BlackBiker
27 sep 2022 16:30 -
Ik moest even denken wie Bella Ramsey ook al weer was, maar toen ik haar gezicht zag was het duidelijk. Zij is natuurlijk de stoere Lyanna Mormont uit Game of Thrones.
Maar ik ken het spel niet dus ik heb geen idee waar dit over gaat. Gaat het over zombies of is het meer Resident Evil achtig, of heeft het een hele andere insteek?
Reageer
avatar_E71
27 sep 2022 19:17
Bijgewerkt op: 27 sep 2022 19:20
Meer A Quiet Place achtig volgens mij met die clickers. Maar Resident Evil achtig lijkt het ook wel. Het spel moet in ieder geval heel goed zijn.
Reageer
avatar_BlackBiker
28 sep 2022 10:59
Ok, thanks. Ik ga het zeker checken.
Reageer
avatar_Megafluffy86
29 sep 2022 10:59
The Last of Us is een van de beste games die ik heb gespeeld. Dat Neil Druckmann hierbij betrokken is, stemt me hoopvol voor deze serie. Zonder teveel van het verhaal te spoileren: Er zitten zombies in, maar het geheel is verhaaltechnisch zo ontzettend mooi en spannend verpakt, dat deze zombies eigenlijk niet het middelpunt zijn van het verhaal. Als de serie de game volgt, wordt dit een fantastische show. Ik ben hyped.
Reageer
avatar_BlackBiker
29 sep 2022 12:06
Nou, een enthousiaste reactie! Dank daarvoor. Ik ben heel benieuwd. Game verfilmingen zijn zeker niet altijd echt goed, maar er zijn uitzonderingen. En laten we hopen dat dit dan ook zo'n positieve uitzondering wordt :-)
Reageer
avatar_Megafluffy86
29 sep 2022 13:46
True, dus ik hoop ook echt dat ze dit niet verpesten, maar HBO maakt meestal wel kwalitatief goede shows dus ik hou me daar maar aan vast, haha. :)
Reageer
avatar_superpassie9
29 sep 2022 17:03
Ik kan mij hier volledig bij aansluiten. Ik denk dat het qua verhaal de allerbeste game ooit is die ik heb gespeeld. Je ziet prachtige omgevingen en het is een hele mooie, actievolle en op momenten ontroerende verhaallijn. Ik heb begrepen dat ze de game niet één op één overnemen als serie, maar wel als sterke informatiebron gebruiken. Als ik de teaser zie dan zijn er al veel herkenbare dingen. Ik kreeg van de teaser al kippenvel en als ik iemand deze game toevertrouw om er een succes van te maken dan is het HBO wel. Nu al in potentie kanshebber voor beste serie van 2023 en ik heb er ongelofelijk veel zin in!
Reageer
avatar_Futsudo
27 sep 2022 17:12 -
Ben wel wat enthousiaster en nieuwsgieriger geworden na het zien van deze teaser en denk ook wel dat ze een goede keus hebben gemaakt wat betreft Pedro Pascal als Joel maar wat betreft Bella Ramsey als Ellie ben ik daar nog niet zo zeker van.
Reageer
avatar_JanWillemK
28 sep 2022 19:56
Bijgewerkt op: 28 sep 2022 21:17
Bij mij is het andersom! Bella Ramsey zette een geweldig optreden neer met haar scenes in GoT, en dat waren er niet veel.
Ik had dan weer liever Nikolaj Coster-Waldau gezien als Joel in plaats van Pedro Pascal, maar Pedro is wel een zeer goede acteur dus we hadden het slechter kunnen treffen.
Reageer
The Last of Us