The Last Kingdom

8,0 / 10
58 min
Avontuur, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen The Last Kingdom eind juli te zien bij BBC First

Het vierde seizoen van The Last Kingdom is in de Benelux nog niet te zien op Netflix, maar is vanaf eind juli wel te zien bij BBC First.

Waar de rechten van The Last Kingdom sinds het derde seizoen in de rest van de wereld volledig in de handen van Netflix liggen, liggen de rechten in de Benelux nog deels bij BBC. Daarom staat het vierde seizoen in de Benelux nog niet op de streamingdienst. Het vierde seizoen is nu wel vanaf 22 juli 22:00 te zien bij BBC First.

Veel fans van The Last Kingdom in de Benelux waren teleurgesteld, nadat Netflix een grote fout had gemaakt. Ondanks dat het seizoen was aangekondigd verscheen het toch niet op 26 april in Nederland. Wanneer het vierde seizoen wel op Netflix verschijnt is nog niet bekend, maar het seizoen is nu dus wel te bekijken bij BBC First.

Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
04x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Vandaag, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Vandaag, 14:08
ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
Vandaag, 13:00
De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Vandaag, 10:00
1
De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.
Vandaag, 09:00
1