Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer voor The Last Kingdom seizoen vier

Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor het aankomende seizoen van The Last Kingdom die later deze maand in première gaat op Netflix.

Op 26 april gaat seizoen vier van The Last Kingdom in première op Netflix en de streamingdienst heeft nu een trailer vrijgegeven voor dat seizoen. De serie met Alexander Dreymon, David Dawson, Emily Cox, Tobias Santelmann, Harry McEntire, Joseph Millson, Björn Bengtsson, en Ian Hart in de cast is gebaseerd op de boeken van Bernard Cromwell. Kijk hieronder de trailer voor seizoen vier.

Video on youtube


The Last Kingdom, is een serie van heldendaden en epische gevechten maar met een thematische diepte die politiek, religie, oorlogvoering, moed, liefde, loyaliteit en onze universele zoektocht naar identiteit omvat. Met een combinatie van echte historische figuren en gebeurtenissen met fictieve personages, is het een verhaal van hoe een volk hun kracht combineert onder één van de meest iconische koningen uit de geschiedenis om hun land voor zichzelf te heroveren en om een land op te bouwen die ze thuis kunnen noemen.

Voor de liefhebber heeft Netflix ook een clip van achter de schermen vrijgegeven. Die kun je hieronder bekijken.

Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
05x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Last Kingdom