The Last Kingdom

8,0 / 10
58 min
Avontuur, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het derde seizoen van The Last Kingdom

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van The Last Kingdom. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

The Last Kingdom
In het derde seizoen van The Last Kingdom begint de tijd te dringen voor Koning Alfred om de koninkrijken te herenigen. Zijn gezondheid gaat achteruit en zijn opvolging is onzeker, waardoor Alfred onze held Uhtred inschakelt om hem te verzekeren dat zijn jonge zoon Edward de volgende koning wordt. Ondertussen bewegen donkere krachten zich rond Uhtred en wanneer de Deense krijgsheer Bloodhair aanvalt, moet Uhtred de strijdkrachten van Wessex ten aanval sturen. Uhtred neemt Bloodhair zijn mysterieuze geliefde gevangen: de onvoorspelbare tovenares Skade. Zij spreekt een vloek uit over hem waardoor zijn wereld wordt verwoest door het noodlot. In deze gevaarlijke tijden van bedrog en chaos, is Uhtred gevangen tussen zowel Deense als Saksische vijanden. Dit vormt een moeilijke keuze: als hij Alfred's missie achterwege laat, zou de toekomst van zijn Engelse volk voor eeuwig veranderen.

Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Acteurs: Alexander Dreymon, Ian Hart, David Dawson, Harry McEntire, Eliza Butterworth, Timothy Innes, Ola Rapace en Thea Sofie Loch Næss
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 13 februari 2019
Consumentenadviesprijs: € 29,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het derde seizoen van The Last Kingdom:

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

In het eerste seizoen van The Last Kingdom speelde Rutger Hauer een rol. Welke Nederlandse acteur is te zien in het derde seizoen?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 10
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Sinds 12 november staat de eerste aflevering van de Disney+ serie The Mandalorian online. Althans, voor Nederlandse kijkers. In België is Disney+ nog niet beschikbaar.
Gisteren, 15:00
Channel 5 komt in 2020 met de psychologische thrillerserie Penance.
Gisteren, 14:00
De BBC werkt aan de vierdelige thrillerserie Roadkill. De serie gaat over de krachtige en charismatische politicus Peter Laurence, gespeeld door Hugh Laurie.
Gisteren, 13:00
1
Van de stripreeks Sin City wordt een televisieserie gemaakt. Frank Miller, de auteur van de superheldenreeks, en productiemaatschappij Legendary Television hebben daarvoor een contract ondertekend.
Gisteren, 12:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 11:00
3
El Vecino (The Neighbor) is een nieuwe Spaanse superheldenserie van Netflix, gebaseerd op het stripboek van Santiago García en Pepo Pérez.
Gisteren, 10:00