Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

The Last Kingdom krijgt een vierde seizoen

De acteurs uit The Last Kingdom worden door hun leider Uhtred in een video opgeroepen. Gaan ze een oorlog beginnen? Nee! Ze gaan op weg naar het vierde seizoen.

Het filmpje, dat hieronder te zien is, werd geplaatst op het Twitter-account van The Last Kingdom. We zien dat de heldhaftige mannen in hun vrije uurtjes lekker genieten van een Netflix-serie of een haakwerkje, maar dat ze altijd klaar staan voor collega Alexander Dreymon, die de hoofdrol van Uhtred speelt.

Netflix heeft beloofd dat het vierde seizoen eind 2019 beschikbaar komt. De serie is gebaseerd op de door Bernard Cornwell geschreven boekenreeks The Saxon Stories.

The Last Kingdom toont heldendaden en epische gevechten, maar met een thematische diepte die politiek, religie, oorlogvoering, moed, liefde, loyaliteit en onze zoektocht naar identiteit aanstipt. Met een combinatie van echte historische figuren en gebeurtenissen met fictieve personages, is het een verhaal van hoe een volk zijn krachten combineert onder één van de meest iconische koningen uit de geschiedenis.

Het derde seizoen is in Nederland nog steeds niet te zien bij Netflix. De uitzendrechten lijken hier eerst nog in handen te zijn van de BBC, want de website van BBC First meldt dat het derde seizoen van The Last Kingdom daar op woensdag 9 januari 2019 om 22.00 uur in première gaat. De Nederlandse acteur Tygo Gernandt speelt in het derde seizoen Jackdaw, een eenling die zich aansluit bij het leger van de mysterieuze profeet Skade.

Vorige aflevering
Episode 10
03x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_matseat
15 mrt 2019 09:38 -
prachtige serie heb seizoen 3 uit gekeken en verheug me op seizoen 4
Reageer