The Last Kingdom

8,0 / 10
58 min
Avontuur, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het vijfde seizoen van The Last Kingdom

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vijfde seizoen van The Last Kingdom. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

The Last Kingdom
Jaren van vrede zijn verstreken sinds de gevechten van vorig seizoen, maar als we Uhtred weer zien, staat hij tegenover zijn grootste vijanden en lijdt hij immense verliezen. Gestationeerd in een noordelijke havenstad, is Uhtred belast met de bescherming van de onwettige zoon van de koning, Aethelstan. Maar na een gruwelijke aanval op zijn familie, bedreigt een oude vijand het leven dat hij heeft opgebouwd.
Ondertussen is koning Edward nog steeds bezig met zijn ambities om de Saksische koninkrijken te verenigen om de droom van zijn overleden vader te vervullen, waardoor de langdurige vrede tussen de Denen en de Saksen in gevaar komt. De verraderlijke Heer Aethelhelm heeft echter zijn eigen ambities, om zijn kleinzoon Aelfweard - Edwards andere zoon - te laten regeren. Als deze plannen leiden tot bloedvergieten en hartzeer, ontdekt Uhtred dat zijn eigen lot wel eens verbonden zou kunnen zijn met de toekomst van de natie.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal
Taal: Engels
Acteurs: Timothy Innes, Toby Regbo, Alexander Dreymon, Adrian Schiller en vele anderen.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 36,99
Koop deze serie

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht
Video on youtube

Prijsvraag

Het vijfde seizoen was ook het allerlaatste voor The Last Kingdom, maar de makers hebben nog een film aangekondigd. Wat is de titel van de film
Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
05x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Last Kingdom