Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het vierde seizoen van The Last Kingdom

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van The Last Kingdom. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

The Last Kingdom
Ego’s en ambities bedreigen de vereniging van de Saksische koninkrijken waar Alfred ooit van droomde. Na de dood van zijn vader is de nieuwe koning Edward, van plan Wessex te isoleren. Hij zet alles op alles om mogelijke Dane-invallen te voorkomen. Allianties beginnen te breken wanneer Lord Aethelred ambitieuze plannen maakt om zichzelf te uit te roepen als rivaal van Wessex. Wanneer Northumbria ook de vuur onder de schenen voelt is Uhtred van mening dat de timing juist is om de zijne terug te nemen ouderlijk huis. Net wanneer het lijkt alsof er vrede is tussen de Saksen, dient een nieuwe en ongekende Deen-vijand zich aan. Uhtred begint te beseffen dat zijn lot verbonden is Alfred's droom en hij is vastbesloten de Saksische problemen op te lossen, voordat een verenigd Engeland voor altijd uit hun greep is.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever:
Taal: Engels
Acteurs: Timothy Innes, Toby Regbo, Alexander Dreymon en vele anderen.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 6 oktober 2020
Consumentenadviesprijs: € 30,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het vierde seizoen van The Last Kingdom:

Video on youtube


Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

In The Last Kingdom wil Uhtred heel graag zijn voormalige thuis heroveren Bebbanburg. Maar in welke provincie ligt Bebbanburg en hoe heet het nu?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
05x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_W12345
04 okt 2020 01:08 -
Ik heb graag mee gedaan
Reageer
The Last Kingdom