The Kenan Show

-
25 min
Komedie
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

NBC werkt aan komedieserie The Kenan Show

Het netwerk NBC heeft een serieorder gegeven aan The Kenan Show, een komedieserie met in de hoofdrol Kenan Thompson.

Het is een project van Thompson, Universal TV en Broadway Video. Kenan Thompson, die bekend is van Saturday Night Live, laat weten dat hij dat programma ook blijft doen.

7595 Kenan

The Kenan Show is een familiekomedie die zich richt op Kenan (Thompson), die ernaar streeft een supervader te zijn voor zijn twee schattige meisjes (Dani Lockett en Dannah Lockett). Intussen is dat moeilijk te combineren met zijn baan. Ook heeft hij last van zijn schoonvader (Andy Garcia) die op de meest ongepaste manieren ‘helpt’. NBC heeft nog niet gemeld wanneer de serie precies te zien is.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
Gisteren, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Gisteren, 10:02
1
De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.
Gisteren, 09:00
Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
woensdag, 15:00