The Kenan Show

-
25 min
Komedie
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

NBC werkt aan komedieserie The Kenan Show

Het netwerk NBC heeft een serieorder gegeven aan The Kenan Show, een komedieserie met in de hoofdrol Kenan Thompson.

Het is een project van Thompson, Universal TV en Broadway Video. Kenan Thompson, die bekend is van Saturday Night Live, laat weten dat hij dat programma ook blijft doen.

7595 Kenan

The Kenan Show is een familiekomedie die zich richt op Kenan (Thompson), die ernaar streeft een supervader te zijn voor zijn twee schattige meisjes (Dani Lockett en Dannah Lockett). Intussen is dat moeilijk te combineren met zijn baan. Ook heeft hij last van zijn schoonvader (Andy Garcia) die op de meest ongepaste manieren ‘helpt’. NBC heeft nog niet gemeld wanneer de serie precies te zien is.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Anne+ komt terug. In het eerste seizoen zagen we hoe de lesbische twintiger Anne terugblikt op haar turbulente leven tijdens haar studententijd en hoe diverse meisjes en relaties haar hebben gevormd tot de persoon die zij nu is.
Vandaag, 16:00
Hulu wint de strijd om de nieuwste thrillerdrama serie van de Oscarwinnende schrijver Graham Moore (The Imitation Game). Verschillende netwerken hadden interesse in The Holdout, gecreëerd en geschreven op basis van het nieuwste boek van Moore.
Vandaag, 15:00
Showtime heeft een pilot besteld van The Curse, een komedieserie van de regisseurs en co-schrijvers Benny en Josh Safdie (Uncut Gems) en bedenker Nathan Fielder (Nathan for You).
Vandaag, 14:00
The Walking Dead is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. De serie loopt al sinds oktober 2010.
Vandaag, 13:00
On My Block is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. De serie ging in première in maart 2018. Het derde seizoen verschijnt in maart 2020.
Vandaag, 12:00
Eric Newman, bekend als showrunner van de Netflix-series Narcos en Narcos: Mexico, gaat de korte dramaserie Painkiller voor de streamingdienst maken, met als thema de opioïdencrisis in Amerika.
Vandaag, 11:06