The Irregulars

7.3 / 10
52 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Teaser voor Netflix' The Irregulars

Netflix heeft een teaser gedeeld voor de nieuwe Sherlock Holmes-serie, genaamd The Irregulars.

The Irregulars is gebaseerd op de Baker Street Irregulars, een groep straatjongeren die Sherlock en Watson helpen met het oplossen van mysteries. De Baker Street Irregulars komen ook voor in de Sherlock Holmes boeken en films. In het bekende Sherlock van BBC, kwamen zij ook voor, maar dan onder de naam ''The Homeless Network''.

In deze serie gaat het er anders aan toe dan in de andere Sherlock Holmes boeken, films en series. Zo zal het er in The Irregulars griezeliger aan toe gaan dan we gewend zijn aan de Baker Street. In The Irregulars is Sherlock Holmes een drugsverslaafde. De Baker Street Irregulars doen al het werk voor hem en lossen de mysteries op, maar Sherlock Holmes gaat er met de eer vandoor.Netflix hoopt met deze serie het Sherlock Holmes-succes op te volgen, nadat de recent uitgebrachte film Enola Holmes goed werd ontvangen. De serie is geschreven door Tom Bidwell en het eerste seizoen telt acht afleveringen. Vanaf 26 maart is The Irregulars te zien bij Netflix.
Vorige aflevering
Chapter Eight: The Ecstasy of Life
Chapter Eight: The Ecstasy of Life
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ook in de week van 12 tot en met 18 april hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 15 van 2021.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft de teasers gedeeld van Star Trek: Picard en Star Trek: Lower Decks. Daarin werd duidelijk dat de series over een tijdje beschikbaar zijn.
Gisteren, 15:00
The Underground Railroad gaat in mei in première bij Amazon Prime Video. De streamingservice heeft ook een trailer uitgebracht.
Gisteren, 09:00
Actrice Helen McCrory is op 52-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Ze was onder andere te zien in Peaky Blinders en Anna Karenina (2000).
zaterdag, 16:00
2
Onder andere Magnum, P.I., NCIS en Blue Bloods krijgen er aankomend televisie seizoen een nieuw seizoen bij. CBS vernieuwd nog drie andere series.
zaterdag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie van Cuatro estaciones en La Habana (Four Season in Havana). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
zaterdag, 14:00
2