Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Imperfects gecanceld door Netflix

Er komt geen tweede seizoen voor deze 'coming of rage'-serie. The Imperfects is gecanceld door Netflix.

The Imperfects, een sciencefictionserie gecreëerd door Dennis Heaton en Shelley Eriksen, heeft Italia Ricci, Iñaki Godoy, Morgan Taylor Campbell, Rhianna Jagpal en Rhys Nicholson als hoofdrolspelers. In het verhaal zijn drie twintigers uit Seattle - wetenschapper Abbi (Jagpal), striptekenaar Juan (Godoy) en zangeres Tilda (Campbell) - door kwaadaardige wetenschappers tegen hun wil in monsters veranderd. Nu zijn ze op jacht naar de verantwoordelijke gek, Dr. Alex Sarkov (Nicholson), in de hoop de neveneffecten terug te draaien. Ze worden op hun zoektocht vergezeld door wetenschapper Dr. Sydney Burke (Ricci).

The Imperfects

The Imperfects lanceerde op 8 september met tien afleveringen. Het debuteerde op de derde plaats in Netflix' Wekelijkse Top 10 voor Engelstalige series. Het drama stond in totaal drie weken op de lijst, maar de streamingdienst wilde blijkbaar meer succes omdat de show nu dus geannuleerd is. Verlengingsbeslissingen zijn naar verluidt gebaseerd op een balans tussen productiekosten en kijkcijfers.
Video on youtube
Vorige aflevering
Destroy All Monsters
Destroy All Monsters
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_BlackBiker
10 nov 2022 09:05 -
Wel jammer, maar er is aan het einde van het eerste seizoen in elk geval geen enorme cliffhanger. Het seizoen wordt netjes afgesloten.
Reageer
avatar_JanWillemK
10 nov 2022 10:34
Bijgewerkt op: 10 nov 2022 10:34
Goed om te weten! Ik had de serie al van mijn Netflix watchlist afgehaald maar als jij aangeeft dat het seizoen (semi) netjes word afgesloten dan gaat ie er weer op.
Reageer
avatar_BlackBiker
10 nov 2022 12:58
Bijgewerkt op: 10 nov 2022 12:59
Er zijn nog zat aanknopingspunten voor een nieuw seizoen, maar het verhaal van het eerste seizoen wordt netjes afgerond. Veel plezier vast, Jan Willem :-)
Reageer
avatar_JanWillemK
14 nov 2022 10:07
Dank je wel voor de tip Rob! Ik heb deze vermakelijke serie inmiddels gekeken.
Altijd welkom wanneer series zichzelf niet al te serieus nemen. Er was in ieder geval genoeg humor en grof taalgebruik aanwezig.
Ik kreeg af en toe ook nog wat Doom Patrol vibes.
Reageer
avatar_BlackBiker
14 nov 2022 11:19
Goed om te horen en graag gedaan :-)
Reageer
avatar_Spheric
11 nov 2022 09:03 -
Stond ook nog klaar bij mij. Zal het nu toch wel uitkijken met de kids
Reageer
The Imperfects