Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

HBO geeft laatste trailer vrij voor muzikale serie The Idol met Lily-Rose Depp en The Weeknd

HBO heeft de laatste trailer vrijgegeven voor het muziekdrama The Idol, met in de hoofdrol Lily-Rose Depp en Abel 'The Weeknd' Tesfaye.

Al maanden draait de hype machine op volle toeren voor HBO's aankomende serie The Idol, die wordt aangekondigd als een donkerdere, gekkere en meer gewaagde versie van Levinson's grote hit Euphoria. Levinson en Abel 'The Weeknd' Tesfaye zijn de "sick and twisted minds" achter de "sleaziest love story in all of Hollywood" (HBO's eigen woorden) dat pop superster Jocelyn (Depp) volgt nadat een zenuwinzinking haar laatste tournee heeft doen ontsporen. Nu is ze vastbesloten haar rechtmatige status als grootste en meest sexy popster van Amerika op te eisen. Haar passies worden opnieuw aangewakkerd door Tedros (Tesfaye), een nachtclub impresario met een smerig verleden. Zal haar romantische ontwaken haar naar glorieuze nieuwe hoogten brengen of naar de diepste en donkerste diepten van haar ziel?

The Idol

Troye Sivan speelt ook mee, samen met Dan Levy (Schitt's Creek), Da'Vine Joy Randolph (Only Murders in the Building), Eli Roth, Hari Nef (You), Jane Adams (Sneaky Pete), Jennie Kim, Mike Dean, Moses Sumney, Rachel Sennott (Call Your Mother), Ramsey, Suzanna Son en Hank Azaria (Hello Tomorrow!).

De serie heeft tijdens zijn productie de nodige tegenslagen gekend zoals vertragingen, heropnames en herschrijvingen. Iemand die meewerkte aan de serie vertelde: "Het was, laten we zeggen, een grote puinhoop".

Het eerste publieke vermoeden van problemen kwam afgelopen april, toen regisseur Amy Seimetz, van The Girlfriend Experience en She Dies Tomorrow er plotseling mee stopte met ongeveer 80 procent gefilmd van de zesdelige serie. HBO pakte het nieuws aan door te bevestigen dat The Idol een grote creatieve revisie zou ondergaan en de cast en crew zou aanpassen. Er was weinig verklaring voor de verandering, behalve berichten dat Tesfaye, die medebedenker is, vond dat de serie te veel naar een "vrouwelijk perspectief" neigde.

In interviews met dertien leden van de cast en crew van de serie, ontdekte Rolling Stone dat de drastische vertraging werd veroorzaakt doordat Levinson de regie overnam en het bijna voltooide project van 54-75 miljoen dollar schrapte om het geheel te herschrijven en opnieuw te filmen.

The Idol

HBO noemde The Idol een van de "meest opwindende en provocerende originele programma's" van het netwerk, in een verklaring aan Rolling Stone en voegde eraan toe "dat het creatieve team zich heeft ingezet om een veilige, collaboratieve en wederzijds respectvolle werkomgeving te creëren, en vorig jaar heeft het team creatieve veranderingen doorgevoerd waarvan zij vonden dat die in het belang waren van zowel de productie als de cast en crew."

The Idol is mede gecreëerd door Sam Levinson, Tesfaye en Reza Fahim. Levinson, Tesfaye en Fahim produceren samen met Kevin Turen, Ashley Levinson, Joseph Epstein, Aaron L. Gilbert voor Bron en Sara E. White. Levinson regisseert ook. De serie wordt geproduceerd in samenwerking met A24.

Vanaf zondag 4 juni is The Idol op HBO te zien. Bekijk hieronder de laatste trailer van The Idol.
Video on youtube
Vorige aflevering
Jocelyn Forever
Jocelyn Forever
01x05
Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Idol