The Hunt (2019)

-
42 min
Drama
Volg deze serie
1seizoenen/0afleveringen/2019 - heden
NetwerkAmazon
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:42 min2019 - heden
Genres:Drama
Netwerk:Amazon
The Hunt (2019) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Amazon. De serie ging in première in 2019.

The Hunt volgt een diverse groep Nazi Jagers die in 1977 in New York City wonen. De Jagers hebben, zoals ze bekend zijn, ontdekt dat honderden hooggeplaatste nazi-functionarissen onder ons wonen en samenzweren om een Vierde Rijk in de VS te creëren. Het eclectische team van Hunters gaat op een bloedige zoektocht om de nazi's voor het gerecht te brengen en hun nieuwe genocidaleplannen dwarsbomen.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Hunt (2019).

Nieuws (8)

Netflix heeft zeven nieuwe castleden bekend gemaakt voor het tweede seizoen van The Witcher, dat in 2021 wordt verwacht en waarvan de productie net is begonnen.
23 feb 2020
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 11 tot en met 16 juni voor je op een rijtje gezet.
17 jun 2019
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 11 tot en met 17 februari voor je op een rijtje gezet.
18 feb 2019

Vergelijkbare series