Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

National Geographic vernieuwt The Hot Zone met een tweede seizoen

De Amerikaanse dramaserie The Hot Zone is door National Geographic vernieuwd met een tweede seizoen. Het verhaal zal draaien om de miltvuur aanvallen uit 2001.

Toen The Hot Zone in 2019 in première ging, werd de serie in eerste instantie gelanceerd als mini-serie van zes afleveringen. National Geographic heeft besloten om toch een tweede seizoen van The Hot Zone te maken. Het zesdelige tweede seizoen zal draaien om de miltvuur/antrax aanvallen uit 2001, waarbij onwetende slachtoffers in Florida, Washington, D.C. en New York brieven met miltvuur ontvingen. Het is nog niet bekend of de acteurs uit het eerste seizoen zullen terugkeren. Kelly Souders (Genius) en Brian Peterson (Genius) zullen weer dienen als showrunners en uitvoerend producenten.

Het eerste seizoen is gebaseerd op de bestseller Ebola, het killervirus (The Hot Zone: A Terrifying True Story) van Richard Preston. Het verhaal draait om wetenschapper Dr. Nancy Jaax, die samen werkt met een geheime militaire gespecialiseerde ploeg en haar leven op het spel zet om een Ebola-uitbraak te voorkomen voordat deze zich uitbreidt naar de menselijke bevolking.


Kelly Souders en Brian Peterson
Vorige aflevering
RMR-1029
RMR-1029
02x06
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Hot Zone