The Haunting

8.2 / 10
57 min
Horror, Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Eerste trailer van Netflix-serie The Haunting of Hill House

The Haunting of Hill House is een nieuwe Amerikaanse horrorserie van Netflix. De serie gaat in première op 12 oktober.

De serie is gebaseerd op het boek van Shirley Jackson. De roman, die werd geprezen als een van de beste horrorverhalen van de 20e eeuw, volgt vier mensen terwijl ze een zomer doorbrengen in een kasteel. Ze beginnen al snel een breed scala aan bovennatuurlijke verschijnselen te ervaren.

De Nederlandse acteur Michiel Huisman is vanaf 12 oktober te zien in de nieuwe serie. Onderstaande trailer is woensdag online gezet en geeft alvast een beeld van wat we van The Haunting of Hill House mogen verwachten. Het is dus een moderne verfilming van het beroemde boek van Jackson en volgt de broers en zussen die zijn opgegroeid in een groot kasteel, wat later het meest bekende spookhuis van Amerika zou worden.

Vorige aflevering
Silence Lay Steadily
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Vandaag, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Vandaag, 14:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
Vandaag, 13:00
De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.
Vandaag, 12:00
Snowpiercer ging oorspronkelijk 31 mei in première, maar TNT heeft nu aangekondigd dat de serie al eerder in première gaat.
Vandaag, 11:00
1