The Haunting

8.2 / 10
57 min
Horror, Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.2 / 10
2seizoenen/10afleveringen/2018 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:57 min2018 - heden
Netwerk:Netflix
The Haunting is een Amerikaanse anthologie horrorserie van Netflix. De serie ging in première op 31 oktober 2018.

Het eerste seizoen is gebaseerd op het boek ShirleyJackson. De roman, die werd geprezen als een van de beste horrorverhalen van de 20e eeuw, volgt de leden van een gebroken gezien. In flashbacks worden de leden van het gezin geconfronteerd met enge herinneringen aan hun oude huis en de vreselijke gebeurtenissen die hen hebben verdreven.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 0

Recensies (2)

The Haunting of Hill House - Seizoen 1

9

The Haunting of Hill House - Seizoen 1

8

Nieuws (28)

Mike Flanagan, bekend van onder meer The Haunting, werkt voor Netflix aan een nieuwe horrorserie.
10 feb 2020
De Saturn Awards worden jaarlijks uitgereikt en belonen daarmee de beste sciencefiction-, fantasy- en horrorseries, films, theater en home media-uitgaves. MijnSerie concentreert zich, zoals altijd, op de series.
15 sep 2019
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van Netflix. We hebben nu een update gemaakt van de streamingdienst-series.
6 aug 2019
14

Populaire reacties (9)

8
14 okt 2018
Ik had iets meer spanning verwacht. Sommige delen waren iets aan de saaie kant. Veel drama met af en toe wat spannende momenten. Goed geacteerd en mooi decor zo'n oud huis waar je zelf liever alleen in rond loopt. Ik kom niet hoger uit dan een zeven.
7
13 okt 2018
Het is meer een drama dan horror moet ik zeggen (op een paar scenes na). Ik had eigenlijk een beetje Conjuring/Rose Red achtige haunted house serie verwacht, maar helaas. Geen slechte serie, maar wel een kleine tegenvaller als je echt horror verwacht.

Vergelijkbare series

Dexter
2 stemmen
House M.D.
2 stemmen
Lost
2 stemmen
Supernatural
2 stemmen
Sherlock
2 stemmen