The Haunting

8.1 / 10
56 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_renzoroy
6
13 okt 2018 15:58 - 22 sep 2021 04:49
Het is meer een drama dan horror moet ik zeggen (op een paar scenes na). Ik had eigenlijk een beetje Conjuring/Rose Red achtige haunted house serie verwacht, maar helaas. Geen slechte serie, maar wel een kleine tegenvaller als je echt horror verwacht.
Reageer
avatar_seriefanconny
7
14 okt 2018 15:46 - 22 sep 2021 04:49
Ik had iets meer spanning verwacht. Sommige delen waren iets aan de saaie kant. Veel drama met af en toe wat spannende momenten. Goed geacteerd en mooi decor zo'n oud huis waar je zelf liever alleen in rond loopt. Ik kom niet hoger uit dan een zeven.
Reageer
avatar_TnTNL
-
25 okt 2018 08:37 - 22 sep 2021 04:49
Gezien de reacties ga ik er niet aan beginnen. Ik wil weer eens een keer iets echt spannends/engs zien.
Reageer
avatar_PynooBreda
6
18 okt 2018 16:57 -
Langdradig verhaal met veel gemauw en bijna geen spanning. Vond alleen aflevering 9 redelijk .
Reageer
avatar_Fearfactor
9
07 maa 2021 11:33 -
Waar seizoen 1 nog spannend begon en (naar mijn idee) meer richting de horror genre ging, valt seizoen 2 na 3 afl behoorlijk tegen. Weinig spanning en meer drama dan horror. Ik ben niet gauw van t halverwege opgevem, dus wss zal ik m afkijken maar met tegenzin.
Reageer
avatar_seriefanconny
7
17 okt 2020 04:51 -
Helaas valt seizoen 2 iets tegen. Meer een liefdesverhaal, lange dialogen dan het horrorelement. Mooi gespeeld en zit ook zeker goed in elkaar. Toch minder spannend.
Reageer
avatar_2525
5
03 aug 2020 06:35 - 22 sep 2021 04:49
ooit de boek gelezen maar was niet erg goed. nu ben ik begonnen met deze serie ook ik had natuurlijk wat meer spanning en speciale effecten verwacht zoals meestal wel als het gaat om een verhaal over een spookhuis. nu zit ik aan aflevering 5 van de reeks maar echt niet veel van spoken. soms zie je eens iets dat uit hun kindertijd komt als ze samen in dat huis woonden maar verder is het wel een saaie reeks lijkt meer op een family drama dan een een reeks over een spookhuis. voor de liefhebbers van drama reeks maar minder voor horror fans die zullen er weinig aan hebben. maar wil je de reeks blijven kijken dan moet erg goed kijken en je gedachten er blijven bij houden want ze is soms wel moeilijk te begrijpen. de reeks is meer een een psychologisch family drama want daar zit de rode draad in de reeks de family met af en toe eens een verschijning geest of dat er eens iets gebeurt als ze terug naar het verleden gaan hun kindertijd en dat is alles want de titel is misleidend net als het boek
Reageer
avatar_anonymous
-
03 aug 2019 16:59 -
Grimmig, de bizarre familie dynamiek. Plotwending op het eind a la Sixt Sense. Ben de hele nacht opgebleven om ‘m af te kijken.
Reageer
avatar_renzoroy
6
21 feb 2019 20:22 -
verlengd voor een 2e seizoen... De serie heet vanaf nu The Haunting en gaat een anthologie serie worden
Reageer
avatar_Waku
5
29 nov 2018 21:04 - 22 sep 2021 04:49
Enorme tegenvaller uiteindelijk. De eertse afleveringen boezemden nog angst in. Er waren schrik momenten en er hing een lekker naargeestig sfeertje. Maar vanaf aflevering 7 wordt het allemaal slapper om uiteindelijk in de laatste twee afleveringen te verzuipen in emotioneel geneuzel. Kan niet de bedoeling zijn van horror.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Avatar renzoroy
01x03
renzoroy
09 dec 09:36
Preacher is een snoozfest en midnight texas is zeker wel leuk, maar om het nou horror te noemen... Zijn beide meer actie/fantasy series. Zelf vond ik Haunting of... meer een psychologisch drama met wat horrorelementen, maar zeker wel goed geschreven. Heel ander niveau dan Midnight, Texas :p
Avatar Tjuz
01x03
Tjuz
09 dec 00:48
At it's core, The Haunting of Hill House is an exploration of grief, depression, family dynamics, etc. It's advertised as a horror show, and most certainly has it's horror moments. That said, the horror was never supposed to be the focus of the show, which is why a lot of the episodes contain the present day instead of solely focusing on the house. It's really about how the horror has affected the family in the long term, and that's why I love it. Incredibly well written in my opinion, IF it's what you want from the show. It's definitely not the show to watch if you just want a horror show. It's more than that.
Avatar bertklijn
01x03
bertklijn
08 dec 23:39
Helaas, blijft een opeenvolging van treurig kijken en geklets. En continu terugblikken naar je kindertijd in Hillhouse waar je van verwacht dat het over zou gaan.. niet dus. Helaas is het merendeel in het nu of kort geleden en is het zogenaamde horrorgedeelte alleen in de momenten in Hillhouse terug te vinden maar nooit langer dan 2-3 minuten. Ik stop met deze serie, kan m'n tijd beter besteden, kijk bv naar preacher of midnight Texas. Die horror series zijn echt veel beter en spannender opgezet.
Avatar bertklijn
01x01
bertklijn
08 dec 23:33
OMG, net gekeken. Een en al recaps en terugblikken. Hoop dat het niet zo blijft
The Haunting